Άρης: Ξεκαθαρίζει για Μπράμπετς και Οντουμπάζιο

Άρης: Ξεκαθαρίζει για Μπράμπετς και Οντουμπάζιο

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις και αν τα καταφέρουν, θα τεθούν στη διάθεση του Πάρντιου, για την αυριανή (8/11) εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

Με ερωτηματικά ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (8/11) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Πάρντιου περιμένει να διαπιστώσει στην τελευταία προπόνηση την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Μπράμπετς και Οντουμπάζιο, μετά τούς τραυματισμούς τους στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Αν καταφέρουν να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς ενοχλήσεις τότε θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στην αντίθεση περίπτωση θα μείνουν εκτός και τη θέση τους, στο κέντρο και στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, αντίστοιχα, θα πάρουν οι Ενκουλού και Εμπακατά.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει η ρατσιστική επίθεση στον Εμβιλά μετά το ντέρμπι: «Μαϊμού, φάε μερικές μπανάνες…»

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι από το αν θα βρίσκεται σε θέση να αγωνιστεί ο Μπράμπετς, θα εξαρτηθεί και η απόφαση του Πάρντιου για τον Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του, σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια με Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακό και Παναιτωλικό.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης, να ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ