Άρης: Επικοινωνία Καρυπίδη με Θεοδωρικάκο

Άρης: Επικοινωνία Καρυπίδη με Θεοδωρικάκο

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ξεκαθάρισε, σύμφωνα με πληροφορίες, στον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Άρης ότι δόθηκε εντολή για καρατόμηση του υπεύθυνου των ΜΑΤ ενώ θα διεξαχθεί και ΕΔΕ για την αδικαιολόγητη βία σε βάρος των οπαδών του Άρη.

Έξαλλος φαίνεται οτι είναι ο Παναγιώτης Θεοδωρικάκος μετά την επίθεση της αστυνομίας σε βάρος των οπαδών του Άρη στο Περιστέρι. Ο Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε με τον Υπουργό προστασίας του Πολίτη και ο τελευταίος του μετέφερε τον εκνευρισμό του.

Ξεκαθάρισε, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι έχει δοθεί ήδη εντολή για καρατόμηση του επικεφαλής των ΜΑΤ. Ακόμα, θα διεξαχθεί ΕΔΕ, για να αποδοθούν ευθύνες για την αδικαιολόγητη βία σε βάρος των οπαδών των κιτρίνομαυρων έξω από το γήπεδο του Περιστερίου, μετα το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Διαβάστε επίσης: Νέα δεδομένα για το ντέρμπι – Τι καιρό θα κάνει την ώρα του αγώνα στη Λεωφόρο

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι η ΠΑΕ Άρης έχει συγκεντρώσει φωτογραφίες και βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης και θα προχωρήσει σε καταγγελίες σε όλες τις αρμόδιες αρχές. Ακόμα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενημερώθηκε και για την επίθεση που δέχτηκαν οι οπαδοί του Άρη στο ημίχρονο της αναμέτρησης, απο πιστόλι με φωτοβολίδες που κάποιοι πέρασαν στο γήπεδο του Περιστερίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ