Άρης – Λαμία 5-0: Πεντάρης από τα παλιά – Τα έβαλε όλα μαζεμένα

Άρης – Λαμία 5-0: Πεντάρης από τα παλιά – Τα έβαλε όλα μαζεμένα

Με έναν απίθανο Λουίς Πάλμα να πετυχαίνει χατ-τρικ και να μοιράζει και μία ασίστ, ο Άρης επικράτησε της Λαμίας με 5-0 για την 12η αγωνιστική της Super League.

Ο Άρης επικράτησε της Λαμίας με 5-0 στο «Κλ. Βικελίδης» για την 12η αγωνιστική της Super League, με τους «κίτρινους» να βάζουν τέλος με εντυπωσιακό τρόπο στο σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, ο Λουίς Πάλμα, που πέτυχε χατ-τρικ και είχε την ασίστ στο 1-0 του Φαμπιάνο.

Η νίκη αυτή ανέβασε τον Άρη στους 18 βαθμούς και τον διατήρησε στην 6η θέση της βαθμολογίας, με τους Φθιωτούς να παραμένουν στα χαμηλά στρώματα, έχοντας 9 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στην Premier League: Τέλος εποχής για Λίβερπουλ!

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης βρήκε τους γηπεδούχους να πιέζουν ψηλά και να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να μπορούν να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη φάση. Αντιθέτως η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα ήρθε από πλευράς Λαμίας, με τον Ντε Βινσέντι στο 8ο λεπτό, όταν ο Αργεντινός βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά η προβολή του πήγε πάνω στην αγκαλιά του Κουέστα.

Στο 17΄ο Άρης κέρδισε ένα κόρνερ, ο Πάλμα το εκτέλεσε με πάσα, ξαναπήρε την μπάλα και με ωραία σέντρα βρήκε τον Φαμπιάνο, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Σαράνοφ και έκανε το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μπεχαράνο αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα από τον Σιδηρόπουλο. Αρχικά παρατηρήθηκε με κίτρινη για μαρκάρισμα πάνω στον Πάλμα και στη συνέχεια δέχθηκε την κόκκινη εξαιτίας εξύβρισης του διαιτητή.

Από εκείνο το σημείο ο Άρης είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και δεν άργησε να βρει και άλλα γκολ. Στο 33′ ο Ζερβίνιο έκανε μια πανέμορφη ενέργεια, «άδειασε» τον Κορνέζο, γύρισε στην περιοχή, εκεί όπου ο Πάλμα σκόραρε για το 2-0. Οι «κίτρινοι» συνέχισαν με κεκτημένη ταχύτητα και μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Πάλμα πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο παίκτης από την Ονδούρα δέχτηκε την πάσα του Πίρσμαν και με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ νίκησε τον Σαράνοφ για το 3-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με τη Λαμία να έχει δοκάρι στο 42′ μετά από κεφαλιά προς τα πίσω του Ετέμπο.

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου ξεκίνησε το ίδιο δυνατά και το δεύτερο μέρος, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για τέταρτο γκολ και πάλι με τον Φαμπιάνο. Ο αμυντικός του Άρη έκανε την προβολή στο 48′, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Σαράνοφ. Στο 58′ οι παίκτες του Άρη έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Μαντσίνι έδωσε στον Πάλμα που με ένα εξαιρετικό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4-0 και ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ του.

Ο ρυθμός, όπως ήταν φυσικό, έπεσε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης με τους «κίτρινους» να συνεχίζουν να ψάχνουν το 5ο γκολ. Στο 70΄ και πάλι ο Πάλμα ήταν εκείνος που απείλησε με το σουτ του να σταματάει στα σώματα, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μία ευκαιρία με τους Φαμπιάνο και Καμάτσο να μην μπορούν να σκοράρουν. Στο 90′ ήρθε το κερασάκι στην τούρτα, με τον Γκρέι να κάνει μια ωραία ντρίμπλα πάνω στον Κορνέζο και να ολοκληρώνει τον θρίαμβο του Άρη με το 5-0.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία, Ζερβινιό, Μαντσίνι, Μάνου Γκαρθία, Πάλμα

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Αντέτζο, Κορνέζος, Σιμόν, Σαραμαντάς, Τσιλούλης, Σλίβκα, Γιακουμάκης, Μπεχαράνο, Ντε Βινσέντι, Ασκόβσκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ