Κλήθηκε στην εθνική Κολομβίας για φιλικό με την Παραγουάη ο Χάμες

Κλήθηκε στην εθνική Κολομβίας για φιλικό με την Παραγουάη ο Χάμες

Ο Χάμες Ροντρίγκες θα ενσωματωθεί στην εθνική του ομάδα για το φιλικό με την Παραγουάη, αλλά δεν θα τον στερηθεί ο Ολυμπιακός αφού εκείνες τις μέρες ο Μίτσελ έχει δώσει άδεια.

Η Κολομβία δεν προκρίθηκε στο Μουντιάλ του Κατάρ, ωστόσο θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Παραγουάη το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κολομβίας, Νέστορ Λορένζο, κάλεσε τον Χάμες Ροντρίγκες για το συγκεκριμένο ματς αφού ο άσος του Ολυμπιακού είναι στις βασικές του επιλογές.

Διαβάστε επίσης: Άγριο ξεφωνητό από οπαδούς της ΑΕΚ για το πέναλτι φάντασμα – «Πέταξε το έξω ρε» (pics)

Κάτι που δεν επηρεάζει την παρουσία του 31χρονου μεσοεπιθετικού στους Πειραιώτες, καθώς τις μέρες που θα λείψει, ο Μίτσελ έχει δώσει άδεια στους ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα, από το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου οι παίκτες του Ολυμπιακού θα είναι ελεύθεροι, μέχρι και τις 21 του μηνός όταν και θα επιστρέψουν στο Ρέντη για τη χειμερινή προετοιμασία.

Στις 28/11 οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν για την Ισπανία και συγκεκριμένα την Μαρμπέγια όπου μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν μία μίνι προετοιμασία στην οποία θα δώσει κανονικά το «παρών» ο Χάμες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ