ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ο Ιωνικός έφτασε στην πρώτη φετινή νίκη του, μόλις την περασμένη αγωνιστική. Χρειάστηκαν 11 αγώνες για να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο στην έδρα του ΟΦΗ (2-0). Νωρίτερα είχε αποσπάσει δύο κολλητές ισοπαλίες απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα (2-2) και Παναιτωλικό (1-1). Τον τελευταίο καιρό τα πηγαίνει καλύτερα και μάλλον η διακοπή εν όψει Μουντιάλ δεν ευνοεί την ομάδα, αφού έχει… πάρει φόρα. Πριν τη διακοπή, δοκιμάζεται απόψε κόντρα στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια πηγαίνει στην Τρίπολη για να μονομαχήσει με τον Αστέρα. Η ομάδα βρήκε δίχτυα και στα έξι πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος, όμως μόνο στο τελευταίο παιχνίδι μπόρεσε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 1-4-6, ενώ στη Νίκαια τρέχει επιμέρους ρεκόρ 0-4-1.

Μελετημένες αναλύσεις στοιχήματος

Ο ΠΑΟΚ δεν συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την αρχή της χρονιάς και αυτό του επιτρέπει να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Το κλίμα δεν ήταν ιδανικό μετά τους γκέλες απέναντι σε Παναθηναϊκό (1-2), ΟΦΗ και Λεβαδειακό. Βελτιώθηκε αισθητά η κατάσταση μετά τη νίκη (2-1) στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό, με την ομάδα να κάνει όμως ξανά βήμα… πίσω. Έσωσε στον τέλος τον βαθμό (2-2) εντός έδρας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, πριν γνωρίσει απώλεια από την ΑΕΚ (0-2). Μπόρεσε να επιστρέψει και πάλι στα θετικά αποτελέσματα, νικώντας με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

 

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ιωνικό και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για τις 21:30 της Πέμπτης.

 

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λουτσέσκου: «Την επόμενη χρονιά θα φανεί η δουλειά μας»

 

Ικανοποιημένος από την εικόνα και τη νίκη του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά τα όσα είπε o Λουτσέσκου: «Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα, από την εικόνα που παρουσιάσαμε, με την αποφασιστικότητα που μπήκαμε για να κάνουμε πιο εύκολο το παιχνίδι. Είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας, αν κάτι δεν μου άρεσε είναι που δεν σκοράραμε άλλα γκολ, δεν αξιολογήσαμε σωστά τις καταστάσεις στα τελευταία μέτρα.»

Δυνατά προγνωστικά για τη Σούπερ Λιγκ

«Η παρουσία των παικτών που έπαιξαν με αφήνει ικανοποιημένο, έχουμε μιλήσει για τη δυνατότητα όλων να βρουν το ρόλο τους μέσα στη χρονιά, έχουμε πει πως είμαστε νέα ομάδα, τώρα μπαίνουν οι βάσεις, χρειαζόμαστε χρόνο για να αφομοιωθούν κάποιες καταστάσεις. Όσο περνάει ο καιρός και οι νίκες θα μας δίνουν αυτοπεποίθηση θέλουμε να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά η δουλειά της ομάδας θα φανεί την επόμενη χρονιά σίγουρα.»

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ