Ολοταχώς για sold out το Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Ολοταχώς για sold out το Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Εχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ – Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι για μια ακόμα φορά… καμίνι!

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στη Λιβαδειά και πλέον επικεντρώνεται στο ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (13/11, 19:30), για την 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Super League.

Ενα παιχνίδι το οποίο μάλιστα είναι πλέον πολύ κοντά στο sold out, καθώς έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια, τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.Ο κόσμος του Ολυμπιακού αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στον Μίτσελ και στους παίκτες του και ετοιμάζεται να μετατρέψει για μια ακόμα φορά το «Γ. Καραϊσκάκης» σε… καμίνι.

Διαβάστε επίσης: Το ρεζιλίκι του Μπένετ με τον διαιτητή του Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Οι οπαδοί των Πειραιωτών βρίσκονται δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα, όπως έκαναν στο χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και με τη φωνή τους θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στη νίκη επί της ΑΕΚ.

Οσον αφορά τα εισιτήρια που έχουν απομείνει, η διάθεση τους συνεχίζεται διαδικτυακά όλο το 24άωρο, όπως επίσης και από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10:00 την Παρασκευή (11/11) έως την εξάντλησή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ