Ανδρούτσος και Ρέτσος: «Χαρούμενοι που παίζουμε ξανά μαζί, παλεύουμε ο ένας για τον άλλον»

Ανδρούτσος και Ρέτσος: «Χαρούμενοι που παίζουμε ξανά μαζί, παλεύουμε ο ένας για τον άλλον»

Ο Θανάσης Ανδρούτσος όσο και ο Παναγιώτης Ρέτσος παραχώρησαν δηλώσεις για την παρουσία τους στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και σχολίασαν το γεγονός πως είναι μαζί από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος και ο Παναγιώτης Ρέτσος αγωνίστηκαν μαζί στη νίκη του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά για την 12 αγωνιστική της Super League και μάλιστα το γκολ του πρώτου ήταν εκείνο που έδωσε τους τρεις βαθμούς στους Πειραιώτες.

Οι δύο Έλληνες αμυντικοί μίλησαν στο Olympiacos TV για αυτήν την εμπειρία, με τον Ρέτσο να σχολιάζει το γεγονός πως βρίσκονταν μαζί από τις ακαδημίες των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε επίσης: Χάμες: «Απολαμβάνω τα μεγάλα παιχνίδια – Θα νικήσουμε την Κυριακή»

Αρχικά ο Ανδρούτσος είπε:

«Πολύ όμορφο και σημαντικό να πετυχαίνεις γκολ μετά από σκληρή δουλειά και με τους οπαδούς μας στο πλευρό μας. Είναι μετά από ομαδική προσπάθεια αυτό το τέρμα. Όλοι παίζουμε και βοηθάμε ο ένας τον άλλον και έχει αρχίσει να φαίνεται αυτό. Είναι πολύ όμορφο όταν σκοράρεις και μου βγήκε από μέσα μου ο πανηγυρισμός. Μου έφυγε ένα βάρος από μέσα μου. Το αφιερώνω στον κόσμο του Ολυμπιακού».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Ρέτσος:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το αξίζει και με το παραπάνω. Ήταν λίγο τυχερό το γκολ αλλά βρισκόταν εκεί που έπρεπε παρότι δεξί ακραίο μπακ αλλά το έχει από παλιά το γκολ, οπότε πιστεύω πως μπορεί να προσφέρει, εκτός αμυντικά και επιθετικά στοιχεία στην ομάδα. Να έχει την υγεία του και πιστεύω πως θα έρθουν και άλλα τέτοια».

Για τη κοινή τους παρουσία στο γήπεδο, ο δεξιός ακραίος μπακ είπε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε ξανά στον αγωνιστικό χώρο μαζί να παλεύουμε ο ένας για τον άλλον».

Ενώ ο διεθνής στόπερ ανέφερε:

«Όταν είχα μάθει πως θα γυρίσω στον Ολυμπιακό, εκτός από χαρούμενος που θα έρθω στον Ολυμπιακό, ήξερα πως θα βρίσκομαι ανάμεσα σε φίλους. Ειδικά με τον Ανδρούτσο που ήμασταν 12 χρόνια μαζί και έχουμε παραμείνει φίλοι παρότι ήμουν στο εξωτερικό. Είναι διαφορετικό να είσαι φίλος έξω από το γήπεδο αλλά εμείς είμαστε και μέσα και αυτό φαίνεται και στο χορτάρι. Θα συνεχίσουμε έτσι, να δουλεύουμε και να είμαστε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ