Κασάμι, η επιστροφή – Πότε έπαιξε τελευταία φορά με τον Ολυμπιακό (vids)

Κασάμι, η επιστροφή – Πότε έπαιξε τελευταία φορά με τον Ολυμπιακό (vids)

Ο Παϊτίμ Κασάμι συμπεριελήφθη στην αποστολή του Ολυμπιακού Β’ και μετράει πλέον αντίστροφα για την επανεμφάνισή του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Παϊτίμ Κασάμι is back! Ο Ελβετός μέσος, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.

Ο 30χρονος άσος τις τελευταίες ημέρες προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και μετράει πλέον αντίστροφα για την επανεμφάνισή του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο διεθνής χαφ είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό στο τέλος του περασμένου Σεπτεμβρίου, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε αγωνιστεί, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Πλέον, όμως, έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και είναι πανέτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του.

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο με αποδείξεις οι ποινές σε Καραπαπά και Βρέντζο – Αυτονόητο να ρίξει τις ποινές η Επιτροπή Εφέσεων

Όλα δείχνουν μάλιστα ότι η επανεμφάνισή του Παϊτίμ Κασάμι με τα χρώματα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού θα είναι στο αυριανό ματς του Ολυμπιακού Β’ με την Καλαμάτα (12/11, 13:45), καθώς ο Ελβετός συμπεριελήφθη από τον Γιάννη Οκκά στην αποστολή. Μαζί με τον Κασάμι μάλιστα κλήθηκε και ο Λάιντνερ, οι οποίοι αποφασίστηκε να αγωνιστούν με τη δεύτερη ομάδα, με σκοπό να βρουν αγωνιστικό ρυθμό και να… ξεμουδιάσουν.

Ο αριστεροπόδαρος μέσος, ο οποίος επέστρεψε στο μεγάλο λιμάνι μετά από 5 χρόνια, θα έχει την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής και να βρει τα πατήματά του, κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του πειραϊκού συλλόγου μετά από 6 χρόνια!

Ο 30χρονος είχε αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους» τη διετία 2014-2016, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, ενώ πραγματοποίησε συνολικά 66 συμμετοχές, έχοντας 9 γκολ. Τελευταία φορά που φόρεσε τα χρώματα του Ολυμπιακού ήταν στις 17 Μαΐου 2016 και στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο Παϊτίμ Κασάμι είχε ξεκινήσει βασικός, έχοντας στο πλευρό του τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, αλλά είχε γίνει αλλαγή στο 55’ αφήνοντας τη θέση του στον Φελίπε Πάρντο. Αυτό ήταν το τελευταίο ματς που έπαιξε με τους Πειραιώτες.

Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ και το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στην Ελβετία για τη Σιόν (104 συμ., 32 γκολ και 16 ασίστ), όπου έμεινε μέχρι το 2020, όταν πήρε μεταγραφή στη Βασιλεία. Εκεί παρέμεινε μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας 79 συμμετοχές, με 19 γκολ και 9 ασίστ. Τον Σεπτέμβριο επέστρεψε στον Ολυμπιακό και πλέον είναι έτοιμος για την πρώτη του συμμετοχή, στη δεύτερη «ερυθρόλευκη» θητεία του. Ο Ελβετός θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό μετά από 2370 ημέρες ή αλλιώς 6 χρόνια, 5 μήνες και 26 ημέρες, με τον 30χρονο μέσο να μετράει πλέον αντίστροφα για να παίξει και πάλι με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ