ΑΕΚ : Έξαλλοι με την ΕΡΤ λόγω ΠΑΟΚ

ΑΕΚ : Έξαλλοι με την ΕΡΤ λόγω ΠΑΟΚ

Σε καταγγελία στην κρατική τηλεόραση προχωρά η ΑΕΚ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Έξαλλοι είναι στην ΑΕΚ με τα όσα ειπώθηκαν χθες στην κρατική τηλεόραση αναφορικά με την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ και την απόφαση που αναμένεται, με τους ανθρώπους της Ένωσης να κάνουν λόγο για μια μεροληπτική στάση από πλευράς ΕΡΤ.

«Υπάρχει μια δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη και η δημόσια τηλεόραση όφειλε να τηρήσει ουδέτερη στάση και όχι να προχωρήσει σε live εξέταση μαρτύρων», ανέφεραν στην Ένωση, που θα προχωρήσουν μάλιστα και σε επίσημη καταγγελία.

Είναι κάτι που η ΑΕΚ δεν θα το αφήσει έτσι και θα προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες για τον αποψινό μονόλογο του ΠΑΟΚ στη δημόσια τηλεόραση. «Υπάρχει μια δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη και περίμεναμε από τη δημόσια τηλεόραση να τηρήσει ουδέτερη στάση και όχι να προχωρήσει σε live εξέταση μαρτύρων», ανέφεραν από την Ένωση, που ετοιμάζονται να εκδώσουν και επίσημη ανακοίνωση επί του συγκεκριμένου ζητήματος, προχωρώντας μάλιστα και σχετικές καταγγελίες.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ