«Αυλαία» στον πρώτο γύρο: Σημαντικά ματς σε Τρίπολη και Κρήτη πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ

«Αυλαία» στον πρώτο γύρο: Σημαντικά ματς σε Τρίπολη και Κρήτη πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ

Με δύο πολύ κρίσιμα ματς ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική της Superleague και ο πρώτος γύρος, με τον Αστέρα Τρίπολης να υποδέχεται τον Ιωνικό και ο ΟΦΗ τον Λεβαδειακό

Η 13η αγωνιστική της Superleague ολοκληρώνεται σήμερα (14/11) με δύο πολύ σημαντικά ματς, που θα κλείσουν και τον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, στις 18:00 ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ιωνικό (Novasports Prime), με τις δύο ομάδες να… καίγονται για θετικό αποτέλεσμα, μιας και είναι χαμηλά στη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση με 10 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι έχουν μείνει στο τελευταίο «στρώμα» της βαθμολογίας, κάτι που δίνει έξτρα κίνητρο στην αναμέτρηση.

Ο Ηρακλής Μεταξάς δεν υπολογίζει στον Μπαρτόλο, στον Βαλιέντε και τον Γκαρθία, ενώ αναμένεται να παίξει ο Λέο Τιλίκα. Αντίθετα, οι Νικαιώτες θα παίξουν χωρίς τους έμπειρους Τσιγκρίνσκι – Κάνιας, που έμειναν εκτός αποστολής λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος.

Λίγο μετά, στις 19:30 (Cosmote Sport 1), διεξάγεται ένας… πρόωρος τελικός: Ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Λεβαδειακό και οι δύο ομάδες «καίγονται» για βαθμούς, αφού μέχρι στιγμής βρίσκονται ισόβαθμοι στην τελευταία θέση (7β.).

Εκτός μάχης για τους Κρητικούς οι Γκερέρο, Τοράλ, Γιαννούλης, Τσιλιανίδη, Γρίβας, ενώ η ομάδα της Βοιωτίας δεν υπολογίζει στους Λιάγκα, Μεχία, Μουτίνιο, Τόρο, Λούα Λούα, Μπελμόντ. Τα δύο παιχνίδια θα είναι τα τελευταία πριν την μεγάλη διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ