ΠΑΕ Βόλος: «Η Κουρουμπίλια αν έχει αξιοπρέπεια οφείλει να παραιτηθεί!»

ΠΑΕ Βόλος: «Η Κουρουμπίλια αν έχει αξιοπρέπεια οφείλει να παραιτηθεί!»

Η ομάδα του Βόλου έκανε έντονα παράπονα για την Χρύσα Κουρουμπίλια στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ μια μέρα μετά το ματς εξέδωσε και ανακοίνωση για την Ελληνίδα ρέφερι.

Ο Βόλος εξαπέλυσε επίθεση στην Χρυσούλα Κουρουμπίλια που ήταν βοηθός στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου ο Δικέφαλος του βορρά επικράτησε με 3-0 στην Τούμπα.

Η ομάδα της Μαγνησίας έκανε έντονα παράπονα για την Ελληνίδα ρέφερι για ορισμένες αποφάσεις της, κάνοντας λόγο για μία διαιτητή που «ταλαιπωρεί το ποδόσφαιρο με την εμμονή της να σηκώνει την σημαία ψηλά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου ΝΠΣ:

Κουρουμπίλια με το όνομα! Βοηθός διαιτητή που ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια με την εμμονή και το πάθος της να σηκώνει τη… σημαία ψηλά!!!

Η έκφραση μετάνοιας με το “συγγνώμη έκανα λάθος” στο διάδρομο των αποδυτηρίων δεν την απαλλάσσει των ευθυνών της. Αν έχει αξιοπρέπεια οφείλει να παραιτηθεί. Χθες. Και να μην περιμένει το καλοκαίρι να την αποσύρουν λόγω ορίου ηλικίας.

Τέτοιες αποφάσεις έχουν φέρει τα τελευταία χρόνια τους ξένους διαιτητές στην Ελλάδα και τους Έλληνες σχεδόν στο περιθώριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ