Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός 1-0: Επιτέλους νίκη για τους Αρκάδες

Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός 1-0: Επιτέλους νίκη για τους Αρκάδες

Χάρη σε ένα γκολ του Σίτο στο ξεκίνημα του ματς, ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι παιχνίδια, επικρατώντας με 1-0 του Ιωνικού.

Ιδανικό φινάλε για τον Αστέρα Τρίπολης στον πρώτο γύρο της Super League. Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες, οι Αρκάδες επικράτησαν με 1-0 του Ιωνικού χάρη σε γκολ του Σίτο, επέστρεψαν στις νίκες μετά από έξι αγωνιστικές και ξέφυγαν με +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού, στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Νίκαιας.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» αφού πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Ιωνικό έφτασε κοντά στο γκολ με τον Σεμπά. Ο Αστέρας απάντησε με Τασουλή και Μπενίτο που είχαν δύο καλές στιγμές πριν το δεκάλεπτο, με τον τελευταίο να έχει ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία στο 17′, αλλά ο Χουτεσιώτης κράτησε όρθια την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: «Σειρήνες» από την Αγγλία για τον Μπόουλερ (vid+pic)

Ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και ένα λεπτό μετά όταν ο Σίτο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο πλασέ για το 1-0. Ο ρυθμός μετά το γκολ έπεσε και στο 44′ ο Ιωνικός είχε μία καλή στιγμή με τον Λοβέρα ο οποίος κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Καρμόνα.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας σκόραρε με τον Μπενίτο στο 58′, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, αφού ο Ιωνικός δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό σε ευκαιρίες με Μάντζη και Μύγα.

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς Τασουλής, Ιγκλέσιας (77΄Ντομίνγκεθ), Μουνάφο, Κρέσπι (85΄Άλβαρες), Σίτο (85΄Μπερτόγλιο), Τιλίκα, Μπενίτο (70΄Μπαράλες).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Σόουζα, Ρομαό, Σάκιτς (77΄Ελευθεριάδης), Τσίμπσαχ, Φαντιγκά, Λοβέρα, Σεμπά, Άοσμαν (81΄Ιωαννίδης), Μάντζης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ