ΟΦΗ – Λεβαδειακός 2-1: Ανατροπή σε 8′ και τρίποντο… ανάσα

ΟΦΗ – Λεβαδειακός 2-1: Ανατροπή σε 8′ και τρίποντο… ανάσα

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τον ΟΦΗ! Οι Κρητικοί έφεραν... τούμπα το ματς στα τελευταία λεπτά, επικρατώντας του Λεβαδειακού με 2-1.

Επρεπε να φτάσουμε στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου για να γευτεί ξανά τη χαρά της νίκης ο ΟΦΗ (τελευταίο τρίποντο στις 4 Σεπτεμβρίου). Οι Κρητικοί αν και βρέθηκαν στα… σχοινιά, κατάφεραν να φέρουν «τούμπα» το ματς με τον Λεβαδειακό (2-1).

Το αποψινό τρίποντο έδωσε τεράστια βαθμολογική ανάσα στους γηπεδούχους, που ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη. Στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 πόντους ο ΟΦΗ, πάντα προτελευταίος με 7 ο Λεβαδειακός.

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Τσιτσιπάς: Με ένα όνειρο τρελό… (vids)

Μέσα σε 8 λεπτά (74′ και 82′), οι Κρητικοί ανέτρεψαν την κατάσταση και ευελπιστούν σε μια καλύτερη συνέχεια. Μοιραίος και… ωραίος ο Ντουρμισάι, που σημείωσε αυτογκόλ και το τέρμα της νίκης για τον ΟΦΗ.

To ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους. Ο βρακάς εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Ντουρμισάι άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανδά για το 0-1 μόλις στο 1ο λεπτό.

Μάλιστα, στο 48′, ο Λεβαδειακός σπατάλησε τεράστια ευκαιρία για δεύτερο γκολ. Ο Γιαννιώτης υποδέχθηκε την πάσα του Σκβάρκα και εκτέλεσε από πλεονεκτική θέση όμως ο Βούρος παρενέβη με σωτήριο τάκλιν.

Ο… διακόπτης για τον ΟΦΗ γύρισε στο τελευταίο τέταρτο. Στο 74′ ο Νέιρα συνδυάστηκε με τον Τοράρινσον και με ωραία κεφαλιά, νίκησε τον Μάρκοβιτς για το 1-1. Η ολική ανατροπή ήρθε 8 λεπτά μετά. Ο Μπιφουμά έκανε γύρισμα από τα αριστερά, με τον Ντουρμισάι να πλασάρει στην κενή εστία για το τελικό 2-1.

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Τοράρινσον, Βούρος, Διαμαντής, Περέα, Μεγιάδο (Ντιουσέ 74′), Μπουζούκης (Τζου 61′), Μπαλογάννης (Νέιρα 74′), Ντίκο (Μπιφουμά 74′), Ντουρμισάι (Στάϊκος 87′).

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Βήχος, Μπαχανάκ, Βινίσιους, Τσάπρας, Βρακάς, Γιαννιώτας, Νίκας, Σκβάρκα (Σακό 89′), Χάμοντ, Δούμτσιος (Πέτρε 79′).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ