Οι 13… Έλληνες που πάνε Κατάρ

Οι 13… Έλληνες που πάνε Κατάρ

Εκπροσώπηση από 13 ποδοσφαιριστές θα έχει η Super League στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Λιγότερο από μια εβδομάδα έμεινε πλέον για την πρώτη σέντρα (20/11) στο Μουντιάλ του Κατάρ. Για πρώτη φορά στα χρονικά ένα Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί χειμώνα, με τα πρωταθλήματα να κάνουν παύση για σχεδόν 40 μέρες. Έτσι και η Super League θα… μπει στη ζωή μας ξανά από τις 20 Δεκεμβρίου κι έπειτα, όταν και θα ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος.

Σε αυτό το Μουντιάλ ωστόσο, θα υπάρχει ισχυρή εκπροσώπηση από τη Super League καθώς 13 παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι εκεί με τις εθνικές τους ομάδες.

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Τσιτσιπάς: Με ένα όνειρο τρελό… (vids)

Η ΑΕΚ είναι ο ελληνικός σύλλογος με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στο Κατάρ και συγκεκριμένα πέντε. Ο Ντομαγκόι Βίντα με την Κροατία, ο Ορμπελίν Πινέδα με το Μεξικό, ο Νταμιάν Σιμάνσκι με την Πολωνία και οι Εχσάν Χατζισαφί και Μίλαντ Μοχαμάντι με το Ιράν.

Ο Ολυμπιακός με τη σειρά του έχει τέσσερις παίκτες. Τον Πιερ Κουντέ με το Καμερούν, τον Παπέ Αμπού Σισέ με τη Σενεγάλη και τους Ουί Τζο Χουάνγκ και Ινμπεόμ Χουάνγκ με τη Νότια Κορέα.

Από έναν παίκτη θα έχουν στο Κατάρ, ο Άρης (Νίκολας Νκουλού-Καμερούν), ο ΠΑΟΚ (Αντρίγα Ζίβκοβιτς-Σερβία), ο Ατρόμητος (Ουαζντί Κεσχρίντα-Τυνησία) και ο Παναιτωλικός (Ντέρεκ Κορνέλιους-Καναδάς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ