Πινέδα: «Είμαι ευγνώμων στην ΑΕΚ, αλλά θέλω να επιστρέψω στην Ισπανία, για να πάρω την εκδίκηση μου» (pic)

Πινέδα: «Είμαι ευγνώμων στην ΑΕΚ, αλλά θέλω να επιστρέψω στην Ισπανία, για να πάρω την εκδίκηση μου» (pic)

Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ, αλλά δεν έκρυψε πως θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία.

Συνέντευξη στο ESPN παραχώρησε ο Ορμπελίν Πινέδα και αναφερόμενος στην ΑΕΚ τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος ενώ εξέφρασε και την ευγνωμοσύνη του για όσα ζει στην Ένωση.

Ο Μεξικανός άσος δεν έκρυψε όμως την επιθυμία του να γυρίσει στην Ισπανία καθώς όπως επισήμανε χαρακτηριστικά θέλει να πάρει την εκδίκησή του για την ευκαιρία που δεν του δόθηκε την προηγούμενη φορά.

Διαβάστε επίσης: Πρωτοφανής επίθεση Καινούργιου σε Σπυροπούλου: «Τώρα θα μιλήσω! Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου, θα πάω στην Αστυνομία» (Vids)

Μεταξύ άλλων ο Πινέδα είπε:

«Υπήρχε μία ευκαιρία να επιστρέψω στο Μεξικό. Η Τολούκα, η Τσίβας, η Σάντος Λαγκούνα και η Μοντερέι με ζήτησαν, αλλά απέρριψα τις προσφορές τους. Είμαι νέος και δεν νομίζω ότι μου έδωσαν την απαραίτητη ευκαιρία για μένα. Ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου, όπως κάνω τώρα. Είμαι χαρούμενος, άνετος και ευγνώμων στην ΑΕΚ. Θέλω όμως να επιστρέψω στην Ισπανία, για να πάρω την εκδίκηση μου.

Νομίζω ότι ήταν δύσκολα όταν έφτασα στη Θέλτα, γιατί μόλις είχα παίξει τα περισσότερα παιχνίδια με την Κρουζ Αζούλ και άλλαξαν εντελώς τα δεδομένα. Δεν έπαιζα και δεν με λάμβαναν υπόψη. Ήμουν συγκεντρωμένος, ήμουν στον πάγκο και έκανα ζέσταμα, αλλά δεν έμπαινα μέσα. Είπα «καλά, τι κάνω λάθος, τι συμβαίνει;»».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ