Τι λένε στην Τουρκία για το μέλλον του Μαρσέλο

Τι λένε στην Τουρκία για το μέλλον του Μαρσέλο

Οι Τούρκοι αναφέρονται στο μέλλον του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ του Ολυμπιακού. Πώς συνδέεται ο Μαρσέλο με τον Μαζουακού...

Ο Μαρσέλο αποτελεί τη μεγαλύτερη «βόμβα» του καλοκαιριού στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Ολυμπιακό να τον φέρνει στην Ελλάδα, ωστόσο ακούγονται νέες… σειρήνες σχετικά με το μέλλον του. Συγκεκριμένα, στην Τουρκία κυκλοφορεί ένα σενάριο τις τελευταίες ώρες που κάνει λόγο για πιθανή αποχώρηση του από το λιμάνι για να συνεχίσει στη γειτονική χώρα και την Μπεσίκτας.

Σύμφωνα με τη «Fotospor», η τούρκικη ομάδα ενδιαφέρεται έντονα για τον Μαρσέλο και δεν αποκλείεται να κάνει την κίνηση της για να τον αποκτήσει τον ερχόμενο Γενάρη από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα στη γειτονική χώρα η περίπτωση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, εμπλέκεται και με έναν πρώην ερυθρόλευκο. Ο λόγος για τον Αρτούρ Μαζουακού με τους Τούρκους να τονίζουν ότι η Μπεσίκτας θέλει τον θρύλο του Ολυμπιακού για να αντικαταστήσει τον Αφρικανό μπακ που δεν έχει πείσει με τη μέχρι στιγμή παρουσία του.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας η «Fotospor» ξεκαθαρίζει πως ο Μαρσέλο δύσκολα θα παραμείνει στην Ελλάδα μετά τον Γενάρη, αλλά και πώς υπάρχουν φήμες ότι ο ατζέντης του συναντήθηκε με τους ανθρώπους της τούρκικης ομάδας. Κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται. Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο και την καριέρα του στην Ελλάδα, έχει αγωνιστεί συνολικά σε 2 ματς στη Superleague και σε 3 στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ