Εξελίξεις με Ντε Λα Φουέντε στον Ολυμπιακό

Εξελίξεις με Ντε Λα Φουέντε στον Ολυμπιακό

Τι είπε ο πρόεδρος της Μαρσέιγ για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη γαλλική ομάδα.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Κονράντ Ντε Λα Φουέντε ως δανεικό από τη Μαρσέιγ για να καλύψει το κενό που υπήρχε στα εξτρέμ, αλλά ο 21χρονος άσος δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα να βρίσκεται εκτός επιλογών.

Ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν έχει πραγματοποιήσει μόλις 5 συμμετοχές με τα χρώματα του Ολυμπιακού, χωρίς να σκοράρει ή να δώσει ασίστ, με τον πρόεδρο της Μαρσέιγ να προαναγγέλλει την αποχώρηση του Ντε Λα Φουέντε από τους Πειραιώτες.

Διαβάστε επίσης: Ζοσέ Σα: Πόζαρε με Ρονάλντο και Πέπε και έδωσε σύνθημα για… Μουντιάλ

Όπως δήλωσε σε γαλλικό Μέσο, ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα φύγει από τον Ολυμπιακό και θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα. Συγκεκριμένα ο Πάμπλο Λονγκόρια είπε: «Ο δανεισμός του Κόνραντ είναι μια ειδική κατάσταση, στην οποία πρέπει να βρούμε μια λύση. Τα πράγματα πήγαν άσχημα στον Ολυμπιακό και δεδομένα θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ντε Λα Φουέντε έχει συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ τελευταία φορά που αγωνίστηκε με τα χρώματα των Πειραιωτών ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου στο εντός έδρας 1-1 με τον Βόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ