Ιν-Μπεόμ: «Μου έδωσαν αυτοπεποίθηση στον Ολυμπιακό»

Ιν-Μπεόμ: «Μου έδωσαν αυτοπεποίθηση στον Ολυμπιακό»

Ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ μίλησε για την πορεία του στον Ολυμπιακό και το Μουντιάλ του Κατάρ.

Μετράει τις μέρες για την έναρξη του Μουντιάλ στο Κατάρ ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ. Ο 26χρονος παίκτης μίλησε για το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Νότια Κορέα, αλλά και την πορεία του στον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος άσος τόνισε πως πήρε αυτοπεποίθηση από τους «ερυθρολεύκους», που τον συνεχάρησαν για την επικείμενη συμμετοχή του στα γήπεδα του Κατάρ. Παράλληλα, ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ στάθηκε και στην παρουσία του Ουί Τζο στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης: Ο Γενάρης των… παθών για τον Παναθηναϊκό: Οκτώ ματς σε 20 μέρες, ντέρμπι με ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και φουλ στα εκτός

«Έρχομαι έχοντας παίξει ολόκληρο παιχνίδι πρόσφατα με την ομάδα μου και είμαι κουρασμένος, όμως νομίζω ότι έκανα τη μικρότερη δυνατή απόσταση από την Ελλάδα στο Κατάρ σε σχέση με τους άλλους συμπαίκτες μου στην Εθνική. Νιώθω υπέροχα και είμαι ευγνώμων μόνο και μόνο με τη συμμετοχή στο Μουντιάλ, όλοι οι παίκτες των 32 χωρών το ονειρεύονταν από τότε που ήταν μικροί. Το πιο σημαντικό είναι να μην παγώνεις, θέλω να το απολαύσω και να φύγω χωρίς να έχω μετανιώσει για τίποτα.

Οι συμπαίκτες και οι προπονητές μου στον Ολυμπιακό με συνεχάρησαν όταν άκουσαν ότι θα είμαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Όταν μιλήσαμε για τις ομάδες του ομίλου μας, μου έδωσαν αυτοπεποίθηση λέγοντας ότι η Ν. Κορέα είναι μία ομάδα που αξίζει να περάσει στους «16». Δεν πρέπει ποτέ να παίζεις με φόβο, πιστεύω ότι μπορώ να δείξω καλή εικόνα και να δώσω ελπίδα στον κόσμο.

Πολλοί ανησυχούν για το πώς θα παίξουν οι μέσοι μας απέναντι σε παγκόσμιας κλάσης παίκτες. Ο αντίπαλος σίγουρα είναι πολύ καλός, αλλά ποδόσφαιρο δεν παίζουν τα ονόματα, θέλω να το αποδείξω αυτό. Η Ουρουγουάη έχει πολύ καλούς παίκτες, είναι σημαντικές οι μονομαχίες ένας με έναν, αλλά νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξουμε τακτικά πώς να περιορίσουμε τις επιθέσεις τους αναλύοντας τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου, να βοηθάμε ο ένας τον άλλον για να ενισχύσουμε και τους επιθετικούς όσο γίνεται περισσότερο. Θέλω να αποδείξω ότι είμαι έτοιμος για τα ματς που έρχονται και να είμαι ανταγωνιστικός απέναντι σε αντιπάλους παγκόσμιας κλάσης. Φυσικά θέλουμε αποτελέσματα, ανυπομονώ για τα παιχνίδια».

Για τον Ουί Τζο Χουάνγκ: «Απ’ ότι βλέπω δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Έχει παίξει στην Μπορντό, την Γκάμπα Οζάκα, είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης. Πολύ τον είχαν αμφισβητήσει και στους Ασιατικούς Αγώνες 2018 (σ.σ: είχε σημειώσει 9 γκολ, οδηγώντας τη Νότιο Κορέα στο χρυσό), αλλά ξεπέρασε τις δυσκολίες. Έχει πίστη, ό, τι και να λένε είναι ένας παίκτης που έχει προσφέρει πολλά στην Εθνική και ελπίζω όλοι να τον στηρίξουν».

Για τη δική του πορεία: «Έχω ωριμάσει πολύ την τελευταία τετραετία, σίγουρα έχω ακόμα αδυναμίες, αλλά τις βελτιώνω και πετυχαίνω τους στόχους μου έναν-έναν. Θέλω να απολαύσω αυτή την εμπειρία στο μέγιστο. Αν προετοιμαστώ κατάλληλα τις επόμενες μέρες, σίγουρα μπορώ να κάνω καλές εμφανίσεις στα τρία ματς του ομίλου, θέλω να αποτελέσω συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση και περιμένω ότι θα πάω καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ