Ολυμπιακός: Ο Χάμες, το νέο συμβόλαιο, ο ρόλος-κλειδί στην Κολομβία και η… σωτηρία (vids)

Ολυμπιακός: Ο Χάμες, το νέο συμβόλαιο, ο ρόλος-κλειδί στην Κολομβία και η… σωτηρία (vids)

Εχουν… τρελαθεί οι Κολομβιανοί με τις εμφανίσεις του Χάμες στον Ολυμπιακό – Τα δημοσιεύματα για νέο συμβόλαιο και ο ρόλος του 31χρονου στην εθνική του ομάδα.

«Ο Χάμες έχει κάτι αδιαμφισβήτητο που είναι η ποιότητα του, η τεχνική του και ο τρόπος που αντιλαμβάνεται το παιχνίδι. Ξέρει κάθε στιγμή πώς να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο του γηπέδου. Όσο περνάει καιρός και κάνοντας καλές προπονήσεις, προσαρμόζεται όλο και πιο πολύ στην ομάδα. Παίρνει περισσότερα λεπτά συμμετοχής, έχει καλύτερη επικοινωνία με τους συμπαίκτες του και γίνεται ο παίκτης που όλοι ξέρουμε πως μπορεί να γίνει», με αυτά τα λόγια πριν από λίγες ημέρες ο Μίτσελ αναφέρθηκε στην αγωνιστική άνοδο του Χάμες Ροντρίγκες και στον κομβικό ρόλο που παίζει πλέον ο Κολομβιανός σούπερ σταρ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ο Λατινοαμερικάνος αστέρας, έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια και έχει εξελιχθεί σε ηγέτη των Πειραιωτών, με τον Μίτσελ να ποντάρει πολλά στον έμπειρο άσο για την αγωνιστική πρόοδο του Ολυμπιακού και τη βελτίωση της εικόνας τους μεγάλου λιμανιού στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν. Ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος αποκτήθηκε από τους Ερυθρόλευκους τον περασμένο Σεπτέμβριο υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο, μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί σε 8 αναμετρήσεις με τους πρωταθλητές, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ σε 608 λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το γήπεδο απάντησε στην ερώτηση «ποιοι περισσεύουν από τον λογαριασμό του Μίτσελ», αλλα…

Μια μεταγραφή που βγαίνει στον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, να επιθυμούν την παραμονή του Κολομβιανού αστέρα και την επόμενη σεζόν. Οπως αναφέρουν, οι Πειραιώτες επικοινώνησαν με τον ατζέντη του Χάμες Ροντρίγκες, Χόρχε Μέντες, προκειμένου να επεκταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών για έναν ακόμα χρόνια.

Οι Κολομβιανοί, μάλιστα, τονίζουν ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να κλείσει το συντομότερο δυνατό το θέμα του 31χρονου, καθώς τον Ιανουάριο θα μπει στο τελευταίο 6άμηνο του συμβολαίου του και θα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος (σ.σ για το καλοκαίρι) σε όποια ομάδα επιθυμεί ο ίδιος. Οι συμπατριώτες του Χάμες αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις με τον Μέντες μέσα στη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και να πέσουν οι υπογραφές πριν φύγει το 2022.

«Ο Ολυμπιακός έσωσε τον Χάμες από το Κατάρ»

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι ένας αστέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και οι συμπατριώτες του τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα. Γράφουν συνεχώς για τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με την ιστοσελίδα «futbolred» να αναφέρεται στην αγωνιστική άνοδο του Κολομβιανού και την επιστροφή σε υψηλές πτήσεις, μετά το απογοητευτικό πέρασμα από το Κατάρ και την Αλ Ραγιάν.

«Ο Ολυμπιακός έσωσε τον Χάμες από το Κατάρ», αναφέρει χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, με τους Κολομβιανούς να τονίζουν ότι ο 31χρονος μεσοεπιθετικός μέσω του Ολυμπιακού βρίσκει ξανά τον παλιό καλό του εαυτό.

Ο κομβικός ρόλος στην εθνική Κολομβίας

Ο σούπερ σταρ των Πειραιωτών μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ (0-0) ταξίδεψε στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Μαϊάμι, όπου ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Κολομβίας για το φιλικό με την Παραγουάη (19/11).

Οι συμπατριώτες του Χάμες στα ρεπορτάζ τους για τους «Καφετέρος» αναφέρονται στον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού και στον κομβικό ρόλο που έχει πλέον στην εθνική του ομάδα. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, ο 31χρονος, εκτός από έναν πολύ ποιοτικό και έμπειρο ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά με την κλάση του, αποτελεί επίσης τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

«Ο Χάμες είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του Νέστο Λορέντζο (σ.σ τεχνικός της Κολομβίας), καθώς με την εμπειρία του μπορεί θα βοηθήσει τους νέους να εγκλιματιστούν στην εθνική ομάδα. Ο Ροντρίγκες αποτελεί την ταυτότητα της ομάδας και ο Λορέντζο τον θεωρεί πολύ σημαντικό στη μεταβατική περίοδο που βρίσκεται η Κολομβία», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Κολομβιανοί στο ρεπορτάζ τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ