Ο αποφασισμένος Λάιντνερ, ο Μίτσελ και η ευκαιρία στην Ισπανία

Ο αποφασισμένος Λάιντνερ, ο Μίτσελ και η ευκαιρία στην Ισπανία

«Περιμένω την ευκαιρία μου», είπε ο Ισραηλινός, μιλώντας στους συμπατριώτες του – Αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά στην Ισπανία, για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μίτσελ.

Τον προηγούμενο Ιούλιο έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, μετακομίζοντας από το Ισραήλ και την Χάποελ Τελ Αβίβ στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Μια μεταγραφική επένδυση από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, που έκανε δικό της έναν ταλαντούχο μπακ, που συγκαταλέγεται στα κορυφαία ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τον Ντορόν Λάιντνερ. Ο 20χρονος όταν ήρθε στην Ελλάδα έπιανε θέση ξένου και μοιραία είχε μείνει εκτός επιλογών, ωστόσο, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, πριν από λίγες εβδομάδες απέκτησε ρουμανικό διαβατήριο και πλέον λογίζεται ως κοινοτικός. Μια εξέλιξη που ικανοποίησε τον Μίτσελ και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με τον νεαρό μπακ μάλιστα το περασμένο Σάββατο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τα χρώματα του πειραϊκού συλλόγου, έστω και εάν αυτό ήταν με την β’ ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ο Πασχαλάκης, ο Βατσλίκ και η ιδέα… έκπληξη για τον άσο

Ο Ισραηλινός, ο οποίος είχε κληθεί στην αποστολή της πρώτης ομάδας για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αλλά έμεινε εκτός τελικών επιλογών, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ με την Καλαμάτα είχε την ευκαιρία να «ξεμουδιάσει» και να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη ερυθρόλευκη φανέλα. Ο 20χρονος ξεκίνησε βασικός και έμεινε στον αγωνιστικό χώρο σχεδόν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, δείχνοντας στοιχεία από το πλούσιο ταλέντο του. Ο νεαρός άσος, όπως και οι υπόλοιποι διεθνείς του Ολυμπιακού, μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ ενσωματώθηκαν στις εθνικές τους ομάδες, με τον Ντορόν Λάιντνερ να ταξιδέψει στο Ισραήλ για τα φιλικά με Ζάμπια (17/11, 20:00) και Κύπρο (20/11, 18:30).

Ο 20χρονος μπακ μπορεί να μην είχε χρόνο συμμετοχής με τους Ερυθρόλευκους στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, αλλά συμπεριελήφθη κανονικά στις κλήσεις του Αλόν Χαζάν και μάλιστα προορίζεται για βασικός στο παιχνίδι με την Ζάμπια, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους οι συμπατριώτες του. Μια αναμέτρηση στην οποία θα έχει την ευκαιρία ο Λάιντνερ να πάρει χρόνο συμμετοχής, που θα τον βοηθήσει να βρει τα πατήματά του. Μετά τους αγώνες της εθνικής ομάδας του Ισραήλ, ο Ντορόν θα επιστρέψει στην Ελλάδα στη συνέχεια θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού στην Ισπανία, όπου οι Ερυθρόλευκοι θα κάνουν μια μίνι προετοιμασία κατά τη διάρκεια της διακοπής για τους αγώνες του Μουντιάλ. Εκεί ο Λάιντνερ, όπως δήλωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, θα τα δώσει όλα για να πείσει τον Μίτσελ ότι αξίζει να βρίσκεται στις επιλογές του.

«Προπονούμαι με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και θεωρώ ότι έχω τις δυνατότητες για να παίξω στο κορυφαίο επίπεδο. Αφού ολοκληρώσω τα καθήκοντά μου με την εθνική ομάδα, θα ξεκουραστώ λίγο και στη συνέχεια θα ταξιδέψω στην Ισπανία με τον Ολυμπιακό. Εκεί θα κάνουν μια μίνι προετοιμασία. Θα γίνουν πολλές προπονήσεις και είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να δείξω την αξία μου και να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και σε αυτό το επίπεδο», ανέφερε και πρόσθεσε: «Πήγα στην Ελλάδα με στόχο να γίνω βασικός στον Ολυμπιακό. Ακόμα δεν τα έχω καταφέρει. Όμως, δεν είμαι ο πρώτος παίκτης που φεύγει από το Ισραήλ και βιώνει μια δύσκολη κατάσταση. Τώρα που έχω το διαβατήριο (σ.σ ρουμανικό), έχω περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστώ, καθώς πλέον δεν λογίζομαι ως ξένος. Περιμένω την ευκαιρία μου. Πιστεύω ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι τελείως διαφορετικοί».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εάν επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ των Ισραηλινών και αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό με την Ζάμπια, θα πραγματοποιήσει την 5η συμμετοχή του με την ανδρική ομάδα της χώρας του (4 συμ.), ενώ έχει επίσης 6 συμμετοχές με την Κ21 (1 γκολ), 4 με την Κ18 και 2 με την Κ17 (1 γκολ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ