Οι λόγοι που δείχνουν αντεπίθεση…

Οι λόγοι που δείχνουν αντεπίθεση…

Ο Ολυμπιακός μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερος μετά το Μουντιάλ και να παλέψει μέχρι τέλους.

Ο δρόμος που έπρεπε να ακολουθήσει ο Ολυμπιακός από την αρχή της σεζόν μέχρι και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ήταν δύσβατος. Το είχα γράψει και εδώ στο 10.gr και το είχα πει ουκ ολίγες φορές στις εκπομπές επικοινωνίας. Οι «ερυθρόλευκοι» το πραγματικό τους πρόσωπο θα το έδειχναν μετά το Μουντιάλ.

Όταν μια ομάδα αναγκάζεται να αλλάξει δύο προπονητές και να κάνει προσθήκες, μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών, χρειαζόταν χρόνο. Αρκετό χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Ο Μαντσίνι που είναι ψηλά στη λίστα του Μίτσελ, ο Παναθηναϊκός, ο Αμπουμπακάρ και ο… δεύτερος εξτρέμ

Είναι αυτονόητο ότι κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την πορεία του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό της σεζόν. Η ομάδα αποκλείστηκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και έχει μείνει πίσω 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Πορεία που ουδείς την περίμενε, αλλά τώρα έγινε. Δεν μπορεί να αλλάξει. Αυτό που μπορεί να αλλάξει, είναι να δούμε τον πραγματικό Ολυμπιακό όταν ξεκινήσουν και πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Φυσικά και μπορεί να συμβεί και υπάρχουν αρκετοί λόγοι που πιστεύω στην… αντεπίθεση. Πρώτα απ’ όλα τώρα θα γίνει το ξεσκαρτάρισμα στο έμψυχο δυναμικό. Όταν παρουσιάστηκε ο Μίτσελ, από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, είχε τονίσει ότι θέλει να δουλέψει με μικρότερο ρόστερ.

Να γινόντουσαν τότε οι αποδεσμεύσεις, ήταν αδύνατο. Οι παίκτες είχαν συμβόλαια και η μεταγραφική περίοδος αργούσε. Τώρα είναι σαφώς πιο εύκολα τα πράγματα, γιατί οι ποδοσφαιριστές που δεν κάνουν στον Ισπανό τεχνικό μπορούν να βρουν ομάδα.

Ένας άλλος λόγος, είναι ότι οι Πειραιώτες θα κάνουν προετοιμασία με τον Μίτσελ να έχει την δυνατότητα να δουλέψει όπως αυτός επιθυμεί. Να φτιάξει την ομάδα και να την παρουσιάσει αλλαγμένη προς το καλύτερο φυσικά.

Επίσης, η διοίκηση και πάλι είναι έτοιμη να ενισχύσει την ομάδα. Σε θέσεις που πονά, για να αποκτήσει ο Μίτσελ περισσότερα όπλα. Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται 10 μεταγραφές. Διαθέτει ρόστερ με ποιότητα και αυτό που πρέπει να γίνει, είναι προσθήκες που έχει ανάγκη η ομάδα. Και αυτό το δρόμο θέλουν να ακολουθήσουν οι διοικούντες.

Τέλος, για το μέλλον των Βρσάλικο και Μαρσέλο αυτό που έχω να πω είναι ότι όταν οι δύο παίκτες ανακοινώθηκαν από τον Ολυμπιακό, το 90% του κόσμου πανηγύριζε. Και οι δύο, μέχρι στιγμής δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα και το θέμα είναι ότι για τα χρήματα που παίρνουν, έπρεπε να κάνουν την διαφορά.

Αυτό περίμενε ο Ολυμπιακός από τους δύο αυτούς τεράστιους παίκτες. Δεν είναι εύκολες υποθέσεις. Αν ξέραμε ότι μετά την προετοιμασία θα έδειχναν το πραγματικό τους πρόσωπο, δεν θα γινόταν καν κουβέντα για αποχώρηση. Αλλά με τα αν, δεν μπορείς να προχωρήσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ