Κριστιάνο Ρονάλντο: Οι αποδόσεις στις στοιχηματικές και ο… Ολυμπιακός

Κριστιάνο Ρονάλντο: Οι αποδόσεις στις στοιχηματικές και ο… Ολυμπιακός

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι στοιχηματικές έχουν πάρει... φωτιά για το μέλλον του, έχοντας και τον Ολυμπιακό στις αποδόσεις...

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τρίτη, με τους «κόκκινους διαβόλους» να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Μετά από 1,5 χρόνο ο 37χρονος επιθετικός αποχώρησε από την αγγλική ομάδα, κάτι βέβαια που έμοιαζε θέμα χρόνου να συμβεί, ειδικά μετά την προκλητική συνέντευξη που παραχώρησε και επιτέθηκε στον σύλλογο, αλλά και στον προπονητή, Έρικ Τεν Χαγκ. Πλέον, ο Κριστιάνο μπορεί να βρίσκεται στα γήπεδα του Κατάρ για το Μουντιάλ με την εθνική Πορτογαλίας, αλλά ταυτόχρονα ψάχνει και τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με τις ομάδες που ενδιαφέρονται να είναι πολλές.

Τα σενάρια γύρω από το μέλλον του Κριστιάνο δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες, με τις Τσέλσι και Σπόρτινγκ Λισαβόνας να ακούγονται έντονα, αλλά και τη Νιούκαστλ, ενώ ήδη έχουν βγει οι πιθανές αποδόσεις για το που θα βρίσκεται ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μετά το Μουντιάλ. Οι σύλλογοι λοιπόν που φαίνεται να εμπλέκονται με τον Ρονάλντο είναι αρκετοί και οι εταιρίες έχουν προσθέσει ακόμη περισσότερους, ενώ ανάμεσα τους έχουν και τον Ολυμπιακό ως μια ομάδα που έχει πιθανότητες (λίγες) για να αποκτήσει τον Κριστιάνο.

Ο βασικός λόγος δεν είναι άλλος από τα σπουδαία «μπαμ» που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες με την απόκτηση του Μαρσέλο και του Χάμες Ροντρίγκες, οι οποίοι συνυπήρξαν με τον Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης για αρκετά χρόνια και κατέκτησαν τα πάντα. Παράλληλα, ο 37χρονος επιθετικός έχει δυνατή φιλία με τον Βραζιλιάνο, αλλά και πολύ καλή και ιδιαίτερη σχέση με τον Κολομβιανό σταρ που πραγματοποιεί μεγάλες εμφανίσεις στο λιμάνι και θα ανανεώσει όπως όλα δείχνουν το συμβόλαιο του για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν είναι μεταξύ των 13 ομάδων που δίνονται στοιχηματικά για να αποκτήσουν τον Ρονάλντο με την απόδοση να κυμαίνεται στο 51.00 περίπου. Πέρα από τους ερυθρόλευκους και τις Τσέλσι και Σπόρτινγκ που είναι φαβορί, στη λίστα αυτή προσφέρονται και σύλλογοι όπως οι Μπάγερν, Ρεάλ, Νάπολι, Ρόμα, Άρσεναλ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δείτε τις αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Κριστιάνο: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ