Οριστικό: Αυτά είναι τα δύο φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Ισπανία (pic)

Οριστικό: Αυτά είναι τα δύο φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Ισπανία (pic)

Την 1η Δεκεμβρίου οι Ερυθρόλευκοι θα δώσουν φιλικό με την Χάντερσφιλντ και στις 4/12 με την Στάνταρ Λιέγης.

Στην Ισπανία, όπου θα πραγματοποιήσει τη χειμερινή του προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, θα ταξιδέψει το επόμενο διάστημα ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι θα εκμεταλλευτούν τη διακοπή των εγχώριων διοργανώσεων για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και ο Μίτσελ θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες του, προκειμένου ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μισό της σεζόν να παρουσιαστεί καλύτερος και να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Το δράμα του Όσκαρ Γκαρθία (pic)

Κατά την παραμονή τους στην Ιβηρική Χερσόνησο οι Πειραιώτες, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, θα δώσουν δύο φιλικά. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ μέσω των social media, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Χάντερσφιλντ και την Στάνταρ Λιέγης, στην οποία μάλιστα αγωνίζεται ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ ως δανεικός από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Το παιχνίδι με την βρετανική ομάδα θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου και θα αρχίσει στις 17:00, ενώ το ματς με τον βέλγικο σύλλογο θα διεξαχθεί τρεις ημέρες αργότερα (σ.σ στις 4 Δεκεμβρίου), στις 16:00.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι στις 10 Δεκεμβρίου θα δώσει φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δείτε την ανάρτηση για τα φιλικά στην Ισπανία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ