Διπλή προπόνηση στον ΠΑΟΚ – Κανονικά ο Ολιβέιρα

Διπλή προπόνηση στον ΠΑΟΚ – Κανονικά ο Ολιβέιρα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τη χειμερινή του προετοιμασία, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βάζει διπλή προπόνηση στους παίκτες του σήμερα (25/11).

Ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος την Πέμπτη (24/11) ταλαιπωρήθηκε από ίωση κι έμεινε εκτός, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενώ ο Κάλεντ Νάρεϊ συνέχισε το ατομικό, ανεβάζοντας ρυθμούς.

Διαβάστε επίσης: Αυτό «καίει» τον Μίτσελ

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Μπορεί να είναι Νοέμβριος αλλά η Νέα Μεσημβρία θυμίζει καλοκαίρι. Σίγουρα όχι από πλευράς θερμοκρασίας, αλλά από πλευράς όγκου εργασίας για το αγωνιστικό τμήμα. Η διπλή προπόνηση της Παρασκευής (25.11) είχε δουλειά σε όλους τους τομείς.

Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής κι ασκήσεις τακτικής, ενώ το απόγευμα η επιθετική τακτική ήταν το κύριο αντικείμενο στο πρώτο μισό και στο δεύτερο κομμάτι είχαμε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, με ασκήσεις και τρεξίματα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα το πρωί ακολούθησε πρόγραμμα επανένταξης και το απόγευμα προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Οι Κάλεντ Νάρεϊ , Μάριος Τσαούσης και Λευτέρης Λύρατζης δούλεψαν ατομικά, με τον πρώτο να ανεβάζει ρυθμούς και να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Το Σάββατο (26.11) ο «Δικέφαλος» θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ