ΑΕΚ: «Πετάει» για Ολλανδία και ξεκινάει τη δουλειά

ΑΕΚ: «Πετάει» για Ολλανδία και ξεκινάει τη δουλειά

Στην Ολλανδία για να ξεκινήσει τη «μίνι» προετοιμασία της «πετάει» σήμερα η ΑΕΚ.

Επιστροφή στη δουλειά για την ΑΕΚ από σήμερα!

Μετά την 12ημερη άδεια που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ο Ματίας Αλμέιδα, οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν στις… επάλξεις, με στόχο να είναι απολύτως έτοιμοι εν όψει του αγωνιστικού comeback μετά το Μουντιάλ.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» για Βεζένκοφ και Κινγκς: «Αλλάζουν τα δεδομένα το επόμενο καλοκαίρι»

Πρόσωπο της αποστολής δεν είναι άλλο, από τον Πάολο Φερνάντες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός παρουσιάστηκε από την Ένωση και μάλιστα θα βρεθεί κανονικά στην Ολλανδία, με τον Αλμέιδα και τους συνεργάτες του να στοχεύουν στην άμεση προσαρμογή του.

Ο Στίβεν Τσούμπερ από την άλλη δεν θα ακολουθήσει τελικά την αποστολή, καθώς ο μηχανικός εξοπλισμός που απαιτείται για την αποθεραπεία του δεν μπορεί να μεταφερθεί. Ο Νόρντιν Άμραμπατ από την άλλη, θα κάνει το πρόγραμμά του στην Ολλανδία, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι από την επόμενη εβδομάδα θα είναι σε θέση να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Όσον αφορά τους διεθνείς, οι τέσσερις Έλληνες (Μάνταλος, Ρότα, Τζαβέλλας και Αθανασιάδης) θα ενσωματωθούν στις 29 Νοεμβρίου, ενώ οι… Μουντιαλικοί (Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Πινέδα, Βίντα) θα επιστρέψουν όταν ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο Κατάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ