«Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού σε Ροντινέι, έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα» (vids)

«Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού σε Ροντινέι, έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα» (vids)

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ροντινέι και ο δεξιός μπακ της Φλαμένγκο είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα άμεσα, όπως αναφέρουν στη Βραζιλία.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει βρει τον «εκλεκτό» του για το δεξί άκρο της άμυνας, μετά την αποχώρηση του Σίμε Βρσάλικο, αλλά και την επιλογή του Μίτσελ να μην πάρει μαζί του στην Ισπανία τον Γκονζάλο Άβιλα.

Όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, ψηλά στη λίστα των ερυθρόλευκων για τη θέση του δεξιού μπακ είναι ο Ροντινέι, με τον Ολυμπιακό να έχει ξεκινήσει τις πρώτες διερευνητικές κρούσεις με την πλευρά του 31χρονου, που μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες από τη Φλαμένγκο. Ο Ροντινέι δεν θέλει να ανανεώσει με τη «Φλα», το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται και ψάχνει μια νέα πρόκληση, με τα σενάρια που λένε ότι θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και θα παίξει στην Ευρώπη ολοένα και να πληθαίνουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Βένε Καζαγκράντε για το «odia.ig», ο πρωταθλητής Ελλάδας όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον Ροντινέι, αλλά κατέθεσε και επίσημη πρόταση στον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ της Φλαμένγκο, εκείνος φέρεται να είναι ικανοποιημένος και να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να έρθει άμεσα για να τελειώσει τη μετακίνησή του στους Πειραιώτες!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα από τη χώρα του καφέ, το πρόσωπο κλειδί στις διαπραγματεύσεις που είναι άμεσες, είναι ο ατζέντης, Ρικάρντο Σέιντ, που μεσολάβησε και στον ερχομό του Ραφίνια στην Ελλάδα το 2020. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Βραζιλιάνοι πάνε και ένα βήμα παρακάτω και λένε ότι ο Ροντινέι δεν αποκλείεται να έρθει άμεσα στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τους Πειραιώτες.

Τη φετινή σεζόν με τη Φλαμένγκο αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα ματς, έχοντας 46 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και 6 ασίστ. Ο Ροντινέι δεν έχει φύγει ποτέ από τη χώρα του καφέ, ενώ έχει 163 ματς και έχει πετύχει 6 γκολ και 17 ασίστ με τη «Φλα» και κατέκτησε φέτος το Κόπα Λιμπερταδόρες αλλά και το Κύπελλο Βραζιλίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ροντινέι μετά την απίθανη σεζόν που έκανε κλήθηκε από τον Τίτε στην προεπιλογή της εθνικής Βραζιλίας για το Μουντιάλ, όμως δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, διότι επιλέχθηκε ο Ντάνι Άλβες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ