Το σκεπτικό του Αλμέιδα για την προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία

Το σκεπτικό του Αλμέιδα για την προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία

Ο λόγος που ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε την Ολλανδία για τη χειμερινή προετοιμασία της ΑΕΚ.

Στο Burgh-Haamstede της Ολλανδίας βρίσκεται από την Κυριακή (27/11) η ΑΕΚ και εκεί θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της χειμερινής της προετοιμασίας. Μία τοποθεσία που δεν είναι άγνωστη στην Ένωση καθώς στο ίδιο προπονητικό κέντρο που κατέλυσε τώρα, είχε πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2021 η προετοιμασία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα παραμείνουν στην ολλανδική πόλη μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου ενώ μία μέρα νωρίτερα θα δώσουν φιλική αναμέτρηση διάρκειας τριών 45λέπτων με αντίπαλο που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός. Στόχος βέβαια για τον Ματίας Αλμέιδα και τους συνεργάτες του είναι να γίνει δουλειά ανάλογη της καλοκαιρινής στο Άλκμααρ ώστε να διατηρηθεί η ομάδα στο ίδιο και σε ακόμη καλύτερο επίπεδο από αυτό στο οποίο ήταν στον πρώτο γύρο.

Διαβάστε επίσης: Transfermarkt: «Πρώτο φαβορί ο Ολυμπιακός για Ρονάλντο!» (pic)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως έχει η επιλογή του Αλμέιδα για το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο. Στην Ολλανδία, αλλά και ειδικά στην πόλη που θα μείνει η ΑΕΚ τις επόμενες μέρες, η οποία βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο, οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να είναι δύσκολες με πολύ κρύο αλλά και βροχή.

Κάτι που ο Αργεντινός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά και αυτός ήταν και ο λόγος που έκανε αυτή την επιλογή. Ο Αλμέιδα θέλει να βάλει τους παίκτες του στο κλίμα για τις συνθήκες που θα συναντήσουν το επόμενο διάστημα και στην Ελλάδα αφού μπαίνουμε πλέον για τα καλά στον χειμώνα.

Σε αντίθεση λοιπόν με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό που επέλεξαν την Κύπρο για την προετοιμασία τους ή τον Ολυμπιακό που πήγε στην Ισπανία, η ΑΕΚ και ο Αλμέιδα επέλεξαν συνειδητά πολύ πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες. Απόφαση που φανερώνει και τη διαφορά φιλοσοφίας του τεχνικού της Ένωσης σε σχέση με τους συναδέλφους του στις άλλες μεγάλες ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ