Ολυμπιακός: Το «τρένο» της δεύτερης ευκαιρίας (vids)

Ολυμπιακός: Το «τρένο» της δεύτερης ευκαιρίας (vids)

H προετοιμασία στην Εστεπόνα δίνει την ευκαιρία σε παίκτες όπως οι Φορτούνης, Κασάμι, Ρέτσος και Μαρσέλο να βελτιωθούν, να φτάσουν στο επίπεδο που θέλει ο Μίτσελ και να διεκδικήσουν θέσεις στην 11άδα, ενόψει του δεύτερου μισού.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η χειμερινή προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Εστεπόνα της Ισπανίας.

Οι Ερυθρόλευκοι δουλεύουν σκληρά υπό τις οδηγίες του Μίτσελ, με στόχο να βελτιωθούν και να παρουσιαστούν καλύτεροι στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν. Μια προετοιμασία, που δίνει την ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρώτο μισό της σεζόν να δουλέψουν και να διεκδικήσουν θέσεις στην 11άδα των πρωταθλητών.

Διαβάστε επίσης: Η «δίψα» του Σωκράτη «οδηγός» για τον Ολυμπιακό

Σε αυτή τη λίστα ανήκουν οι Κώστας Φορτούνης, Παϊτίμ Κασάμι, Παναγιώτης Ρέτσος, αλλά και ο Μαρσέλο, με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές να δουλεύουν σκληρά στην Εστεπόνα, με στόχο να διεκδικήσουν χρόνο και ρόλο στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν.

Ο Φορτούνης μάλιστα δείχνει ιδιαίτερα κεφάτος στις προπονήσεις που γίνεται στον ισπανικό νότο, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό γκολ στο χθεσινό δίτερμα και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του.

Ένα γκολ με λόμπα αλά Τζιοβάνι, με τον Φορτούνη να αποδεικνύει για μια ακόμα φορά τη σπουδαία του κλάση και να δείχνει έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην αντεπίθεση που θέλουν να εξαπολύσουν οι Ερυθρόλευκοι μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα υποστηρίζουν πως… πανηγύρισε το γκολ μέχρι και ο Μίτσελ (που τυπικά εκτελούσε χρέη διαιτητή στο μίνι «διπλό»). Ο Ισπανός είχε τον πιο σοβαρό λόγο από όλους για να προβεί σε μια τέτοια αντίδραση. Διότι αυτές τις ημέρες από τον ισπανικό νότο περνά το τρένο της… δεύτερης ευκαιρίας για μια σειρά από παίκτες-κλειδιά. Και ο 59χρονος προπονητής θα είναι πραγματικά ευτυχισμένος για όσους το προλάβουν.

Ο Κώστας Φορτούνης που προς το φινάλε του πρώτου γύρου πήρε μια θέση στο rotation αλλά δεδομένα μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα. Ο Παναγιώτης Ρέτσος που μια σειρά από μικροτραυματισμούς δεν του έχουν επιτρέψει ως εδώ να βρει ρόλο ανάλογο των προσόντων του. Ο Παϊτίμ Κασάμι που μόλις εντάχθηκε στην ομάδα και η στάθμη του ταλέντου και της εμπειρίας του μοιάζει πολύτιμη.

Ακόμη και ο πολύς Μαρσέλο που αν όντως θέλει να βρει την θέση που του αναλογεί στην ομάδα, έχει τώρα την ευκαιρία του. Κάποιες από τις πιο ενδεικτικές περιπτώσεις. Ο Βραζιλιάνος που αυτές τις ημέρες έχει την ευκαιρία και να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση αλλά και μέσω των δύο φιλικών που έρχονται (αύριο με την Χάντερσφιλντ και την Κυριακή με τη Σταντάρ Λιέγης) να βρει τον «ρυθμό» που ως τώρα δεν είχε σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν. Να διεκδικήσει τη θέση του στο ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ