Ολυμπιακός: Έμεινε εκτός ο Χάμες Ροντρίγκες

Ολυμπιακός: Έμεινε εκτός ο Χάμες Ροντρίγκες

Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν προπονήθηκε το πρωί της Τετάρτης, όπως και ο Ουσεϊνού Μπα που έχει υποστεί διάστρεμμα

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Εστεπόνα στην Ισπανία για τρίτη μέρα, με στόχο να παρουσιαστεί πανέτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και να κυνηγήσει την πρώτη θέση.

Ο Μίτσελ ωστόσο στο πρόγραμμα της Τετάρτης είδε δυο ποδοσφαιριστές να μένουν εκτός. Ο λόγος για τον Χάμες Ροντρίγκες και τον Ουσεϊνού Μπα. Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ έχει ένα κρυολόγημα και δεν προπονήθηκε, ωστόσο δεν είναι κάτι σοβαρό και θα επιστρέψει αφού το ξεπεράσει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Όσον αφορά τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό υπέστη διάστρεμμα στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (29/11), όπως έχετε διαβάσει από to10.gr και θα μείνει εκτός προγράμματος τις επόμενες μέρες, προκειμένου να το ξεπεράσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, όπως επίσης διαβάσατε από to10.gr, βγαίνει από τη λίστα των τραυματιών και θα τεθεί σιγά σιγά στη διάθεση του Μίτσελ, ενώ ο Ολυμπιακός εν μέσω της μίνι προετοιμασίας θα δώσει αύριο (1/12, 17:00) το πρώτο του φιλικό επί ισπανικού εδάφους κόντρα στη Χάντερσφιλντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ