Ολυμπιακός: Ο χορός Μαρσέλο – Χάμες και η φωτογραφία με Φορτούνη και Μπόουλερ (vid)

Ολυμπιακός: Ο χορός Μαρσέλο – Χάμες και η φωτογραφία με Φορτούνη και Μπόουλερ (vid)

Το βίντεο του Μαρσέλο να χορεύει με τον Χάμες και η φωτογραφία του Βραζιλιάνου με τον Κολομβιανό και τους Φορτούνη-Μπόουλερ από την Εστεπόνα.

Στην Εστεπόνα της Ισπανίας, όπου πραγματοποιεί τη χειμερινή του προετοιμασία ενόψει του δεύτερου μισού της φετινής σεζόν, βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες δουλεύουν σκληρά υπό τις οδηγίες του Μίτσελ, προκειμένου να βελτιωθούν και να παρουσιαστούν καλύτεροι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά το Μουντιάλ.

Διαβάστε επίσης: Επιστολή-καταπέλτης του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΕΠΟ

Υπάρχουν όμως και οι ανέμελες στιγμές, στις οποίες οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού χαλαρώνουν και ξεχνούν για λίγο την πίεση και την κούραση από τις σκληρές προπονήσεις.

Μία από αυτές τις στιγμές απαθανάτισε με το κινητό του ο Μαρσελό, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού να ανεβάζει στο Instagram ένα βίντεο, το οποίο τράβηξε μετά την προπόνηση και στο οποίο χορεύει έχοντας δίπλα τον Χάμες Ροντρίγκες.

Οι δύο αστέρες του πειραϊκού συλλόγου χορεύουν και τραγουδούν, όσο περπατούν προς το ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η «ερυθρόλευκη] αποστολή, με τον Μαρσέλο να μοιράζεται το βίντεο με τους 59.7 εκατομμύρια ακολούθους του.

Δείτε το βίντεο:

Νωρίτερα, ο Βραζιλιάνος είχε ανεβάσει μια φωτογραφία, στην οποία πόζαρε έχοντας μαζί του τον Χάμες Ροντρίγκες, αλλά και τους Κώστα Φορτούνη και Τζος Μπόουλερ.

Δείτε τη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ