Ολιβέιρα: «Βρίσκω σιγά σιγά τον εαυτό μου»

Ολιβέιρα: «Βρίσκω σιγά σιγά τον εαυτό μου»

Ο Νέλσον Ολιβέιρα εμφανίστηκε χαρούμενος για την αγωνιστική του κατάσταση και δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα τη περσινή σεζόν αντιμετώπισε έναν σοβαρό τραυματισμό και προσπαθεί σιγά σιγά να επανέλθει στο ποιοτικά του στάνταρ.

Ο Πορτογάλος φορ πέτυχε το 2ο από τα 3 γκολ του ΠΑΟΚ στο χθεσινό φιλικό κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού και έκανε μετά τη λήξη δηλώσεις τονίζοντας πως είναι χαρούμενος για τη κατάστασή του ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η Γερμανία αποκλείστηκε έχοντας τον μεγαλύτερο αριθμό xGoals στη φάση των ομίλων! (pic)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την προετοιμασία: «Δουλεύουμε κάτω από ιδανικές συνθήκες. Προπονούμαστε σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις και με θαυμάσιες καιρικές συνθήκες».

Ερωτηθείς για την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στην Κύπρο, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί υπάρχει αυτή η δυνατότητα, να δουν δηλαδή την ομάδα από κοντά οι φίλοι του ΠΑΟΚ που είναι στο νησί. Ξέρουμε πόσο μας αγαπάνε και είμαστε χαρούμενοι που μας βλέπουν από κοντά μετά από χρόνια».

Μιλώντας τέλος για την δική του απόδοση: «Είναι σημαντικό κάθε παίκτης να σκοράρει έστω και σε φιλικά. Το πρώτο κομμάτι της σεζόν για μένα ήταν δύσκολο, βρίσκω σιγά-σιγά τον εαυτό μου και πιστεύω ότι θα μελλοντικά θα πάμε καλύτερα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ