Μίτσελ: «Είμαστε στο επτά – Κρατάμε τα θετικά, να διορθώσουμε τα λάθη»

Μίτσελ: «Είμαστε στο επτά – Κρατάμε τα θετικά, να διορθώσουμε τα λάθη»

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού και τόνισε ότι θα πρέπει οι Ερυθρόλευκοι να κρατήσουν τα θετικά και να βελτιώσουν τα λάθη τους.

Το δεύτερο και τελευταίο του φιλικό επί ισπανικού εδάφους έδωσε σήμερα ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να έρχονται ισόπαλοι 3-3 με την Σταντάρ Λιέγης. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Μίτσελ είχε την ευκαιρία να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στη χειμερινή προετοιμασία των Πειραιωτών.

Ο Ισπανός τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται ακόμα στο 7, όσον αφορά στον βαθμό ετοιμότητας.Παράλληλα, επισήμανε ότι κρατάει τα θετικά από τα δύο ματς που έδωσαν οι πρωταθλητές στην Ισπανία και θα πρέπει οι παίκτες του να διορθώσουν τα λάθη τους.

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Κοβνάτσκι που απασχολεί τον Ολυμπιακό (pics+vids)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς: «Είμαι υποχρεωμένος να τα βλέπω όλα και τα αρνητικά και τα θετικά. Δεν μπορούμε να δεχόμαστε τόσο εύκολα τρία γκολ, είναι πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Είμαι από αυτούς που θεωρούν πως από τα λάθη μαθαίνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε, να τα δούμε στο video, να διορθώσουμε τα λάθη και να κρατήσουμε τα θετικά»

Για την προετοιμασία κι αν έχει λύσει προβλήματα: «Με βοήθησε γιατί βλέπω στα ματς πράγματα που βλέπω στην προπόνηση. Έχουμε δουλέψει και σε διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε στο εξής στη χρονιά»

Για τη μείωση του ρόστερ: «Το προσπαθούμε, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν είμαστε πιο λίγοι κάνουμε καλύτερη προπόνηση».

Για το αν θα βάλει βασικούς με τη Νότιγχαμ: «Θα συνεχίσω να βλέπω την ομάδα. Το ιδανικό θα ήταν να έχουμε 18 παίκτες βασικούς. Μας αρέσει σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε με 16 παίκτες. Μεγαλώνει τον ανταγωνισμό».

Σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι ο Ολυμπιακός από το ένα έως το δέκα: «Στο επτά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ