ΠΑΟΚ: Ανησυχία για Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Ανησυχία για Ελ Καντουρί

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και άπαντες στον ΠΑΟΚ περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να φανεί το πρόβλημα του παίκτη.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, με τη σημερινή προπόνηση να πραγματοποιείται στη Νέα Μεσημβρία.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιείχε προθέρμανση και rondo, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε ο Ρασβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να δείχνει πολλά στους παίκτες του κι αυτοί έκαναν πρακτική εφαρμογή, αρχικά μέσα από παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια μέσα από δίτερμα, με συγκεκριμένες οδηγίες και στόχους.

Διαβάστε επίσης: Τον σκότωσαν επειδή έβαλε αυτογκόλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο (pics)

«Συναγερμός» ωστόσο έχει σημάνει στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» καθώς ο Ομάρ Ελ Καντουρί ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και θα κάνει εξετάσεις το βράδυ για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ενώ οι Λευτέρης Λύρατζης, Μάριος Τσαούσης και Ντόουγκλας Αουγκούστο δούλεψαν μόνοι τους στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ