Εξελίξεις με Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ – «Σειρήνες» από Ιταλία

Εξελίξεις με Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ – «Σειρήνες» από Ιταλία

Το δημοσίευμα για τον Ντάγκλας Αουγκούστο, η Σαλερνιτάνα και το εμπόδιο...

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2026. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το όνομά του σταμάτησε ακούγεται στο εξωτερικό για ενδεχόμενη μεταγραφή.

Η προηγούμενη σύμβαση μεταξύ Αουγκούστο και «Δικεφάλου» έληγε το καλοκαίρι του 2023, αλλά ο ΠΑΟΚ τον ανανέωσε με κύριο σκοπό να αποτρέψει κάθε συζήτηση που θα μπορούσε να κάνει ο ποδοσφαιριστής από την 1η Ιανουαρίου ως ελεύθερος με κάθε ενδιαφερόμενο σύλλογο.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ είναι το «αφεντικό» σε κάθε διαπραγμάτευση, καθώς οι Θεσσαλονικείς και μόνο αυτοί θα έχουν το δικαίωμα να ορίσουν πρώτοι την τιμή κοστολόγησης του παίκτη σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.

Η τελευταία εξέλιξη που αφορά τον Αουγκούστο έρχεται από την Ιταλία, με δημοσιεύματα από τη γειτονική μας χώρα να αναφέρουν πως ο 25χρονος μέσος προτάθηκε στη Σαλερνιτάνα. Η περίπτωσή του εξετάστηκε, όπως και αρκετών άλλων χαφ, από την ιταλική ομάδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Σαλερνιτάνα δεν πρόκειται να κάνει κάποια κίνηση για την απόκτηση του Αουγκούστο διότι δεν έχει διαβατήριο και θα καταλάμβανε θέση ξένου.

Μένει να φανεί, πλέον, αν θα υπάρξει κάποια άλλη πρόταση για τον παίκτη τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ