Στο αεροπλάνο για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Ροντινέι (pic)

Στο αεροπλάνο για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Ροντινέι (pic)

Ερχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ροντινέι.

Ημέρα Ροντινέι η σημερινή για τον Ολυμπιακό, με τον Βραζιλιάνο μπακ να έρχεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Μίτσελ.

Ο έμπειρος αμυντικός έχει ήδη πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα και μαζί με τον ατζέντη του, Ρικάρντο Σέιντ, αναμένεται να προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 17:55.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία: Απεβίωσε δημοσιογράφος την ώρα του Αργεντινή – Ολλανδία – Καταγγελίες για δολοφονία!

Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους πρωταθλητές εδώ και αρκετές μέρες και έρχεται να ενισχύσει σημαντικά τα μετόπισθεν της αρμάδας του Μίτσελ.

Ο 30χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Φλαμένγκο και αποφάσισε να μετακομίσει στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό, με τον Ροντινέι να αγωνίζεται για πρώτη φορά εκτός Λατινικής Αμερικής.

Ο Βραζιλιάνος μπακ που ήταν στην προεπιλογή της σελεσάο του Τίτε για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και κατέκτησε και το Κόπα Λιμπερταδόρες με τη «Φλα», τα έχει βρει για συμβόλαιο 2,5 ετών, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr και έρχεται στην Ελλάδα για να επισημοποιήσει το deal.

Ο Ροντινέι μόλις έρθει στην Αθήνα για λογαριασμό των Πειραιωτών, αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μάλιστα, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τους νέους του συμπαίκτες, καθώς αμέσως μετά την άφιξή του στην Αθήνα θα μεταβεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα δει από κοντά το φιλικό που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (19:00).

Δείτε τη φωτογραφία με τον Ροντινέι στο αεροπλάνο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ