Αποκάλυψη: Συζήτηση για συμβόλαιο 2.5 χρόνων με Ροντινέι – Θέλει Ολυμπιακό ο περιζήτητος Βραζιλιάνος

Αποκάλυψη: Συζήτηση για συμβόλαιο 2.5 χρόνων με Ροντινέι – Θέλει Ολυμπιακό ο περιζήτητος Βραζιλιάνος

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για την απόκτηση του δεξιού μπακ που έχουν ξεχωρίσει Μίτσελ και σκάουτινγκ, συζητώντας με τον Ροντινέι, που θέλει Ευρώπη και Πειραιά.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού ξεκινάει. Και η πρώτη θέση στην οποία θα ενισχυθούν οι Ερυθρόλευκοι είναι αυτή του δεξιού μπακ. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι πρωταθλητές έχουν προχωρήσει με άκρα μυστικότητα τις συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή που έχουν ξεχωρίσει και πως βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων. Ο εκλεκτός του Μίτσελ για τη θέση του αντικαταστάτη του Σίμε Βρσάλικο στην ιεραρχία των δεξιών μπακ, δεν είναι άλλος από τον Ροντινέι Μαρσέλο ντε Αλμέιδα.

Τον 30χρονο δεξιό μπακ της Φλαμένγκο, ο οποίος αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο και από την 1η Ιανουαρίου θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί. Όπως αποκάλυψε to10.gr, ο Ροντινέι αποτελεί ποδοσφαιριστή τον οποίο τσέκαρε ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ μίλησε με πολύ θετικά λόγια για την περίπτωσή του. Ξεχωρίζοντάς τον ως λύση πρώτης γραμμής για το δεξιό άκρο της άμυνας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδος συζητούν για συμβόλαιο 2,5 χρόνων με τον Ροντινέι. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι οι προτάσεις που έχει από τους συμπατριώτες του, αλλά και από ομάδες του MLS είναι περισσότερο προσοδοφόρες, ο 30χρονος μπακ έχει ξεκαθαρίσει ότι η βασική του προτεραιότητα είναι ο Ολυμπιακός.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρότι βρίσκεται σε διακοπές τις τελευταίες 20 ημέρες, μετά το τέλος της σεζόν στη Λατινική Αμερική και την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες με τη Φλαμένγκο, περιμένει να μπει άμεσα στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει για την Ελλάδα και εν συνεχεία την Ισπανία, αμέσως μόλις υπάρξει οριστική συμφωνία. Για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό.

Κάτι τελευταίο, αλλά εξόχως σημαντικό. αρά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει προτάσεις από όλες τις μεγάλες ομάδες της πατρίδας του, για πολυετές συμβόλαιο, με πολλά χρήματα, έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα την παραμονή στο εγχώριο πρωτάθλημα. Καθώς εμφανίζεται να έχει αποφασίσει να παίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Για αυτόν τον λόγο η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αποτελεί τη βασική του επιθυμία. Ενώ λέγεται πώς έχει απορρίψει μια τεράστια προσφορά, διπλάσια σε χρήματα, από ομάδα της αραβικής Χερσονήσου για τον ίδιο λόγο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ