Εξελίξεις με Ρούμπεν Πέρεθ στον Παναθηναϊκό – Τι γίνεται με τις ανανεώσεις

Εξελίξεις με Ρούμπεν Πέρεθ στον Παναθηναϊκό – Τι γίνεται με τις ανανεώσεις

Ο Ρούμπεν Πέρεθ και οι ανανεώσεις που αποτελούν προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του με στόχο να είναι έτοιμος με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων αμέσως μετά τη λήξη του Μουντιάλ του Κατάρ.

Οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν όλα τα μέτωπα, με αυτό το των ανανεώσεων να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ενώ «τρέχει» ταυτόχρονα και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Ο πρώτος που θα ανανεώσει το συμβόλαιό του θα είναι ο Ρούμπεν Πέρεθ! Τις επόμενες μέρες, μάλιστα, αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Ισπανό να συνεχίζει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Από εκεί και πέρα έχουν αρχίσει και οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, τους οποίους θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τους Αϊτόρ, Σένκεφελντ και Κουρμπέλη. Το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις και με αυτούς τους τρεις.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, ο Παναθηναϊκός προσανατολίζεται στην απόκτηση τριών ή τεσσάρων ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Η μία κίνηση πιθανότατα θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο και οι υπόλοιπες τον Ιανουάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ