Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Τσέριν ενόψει Βόλου

Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Τσέριν ενόψει Βόλου

Ο Άνταμ Τσέριν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδας (15/12).

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του μετά την επιστροφή του από την Κύπρο και πλέον επικεντρώνεται στην προσεχή αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδας (15/12).

Στη σημερινή (10/12) προπόνηση των «πρασίνων» ο Άνταμ Τσέριν έδειξε να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς με τους Βολιώτες. Από την άλλη και ο Φώτης Ιωαννίδης ανέβασε ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα, αλλά τόσο αυτός, όσο και ο Δημήτρης Κουρμπέλης παραμένουν αμφίβολοι για την αναμέτρηση του Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης: Αποχώρησε από την Ολλανδία ο Φαν Χάαλ, φαβορί ο Κούμαν για να τον διαδεχτεί

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Μετά την επιστροφή από την Κύπρο και το διήμερο ρεπό που τη συνόδευσε, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης».

Το πρωί του Σαββάτου οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στο πρόγραμμα εντάχθηκε ο Τσέριν, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα. Ο Ιωαννίδης ανέβασε ρυθμό στο ατομικό του πρόγραμμα, ενώ με ατομικό συνέχισε ο Κουρμπέλης.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ