Ροντινέι: «Όνειρό μου ο Ολυμπιακός – Είμαι γεμάτος με κίνητρο» (vid)

Ροντινέι: «Όνειρό μου ο Ολυμπιακός – Είμαι γεμάτος με κίνητρο» (vid)

Ο Ροντινέι, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις, πως ήταν όνειρό του να παίξει στην Ευρώπη και τους «ερυθρόλευκους» και δήλωσε έτοιμος και γεμάτος κίνητρο να αγωνιστεί.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα (11/12) με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ, Ροντινέι, μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας, να παραχωρεί λίγο αργότερα τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της ομάδας.

Ο Ροντινέι, μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού και χαρακτήρισε ως όνειρο τη μετακίνησή τους στους Πειραιώτες, χαρακτηρίζοντας τον σύλλογο ως τεράστιο και τον μεγαλύτερο στην Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε πως μίλησε και με τον άλλοτε ερυθρόλευκο αλλά και συμπαίκτη του στην Φλαμένγκο, Ραφίνια, πριν πάρει την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: «Απασφάλισε» ο Καστίγιο για τον ΑΝΤ1 – «Εχετε Μάνταλο, Τζαβέλλα και κράζετε Ρονάλντο και Μέσι» (pic)

Αναλυτικά όσα είπε ο Ροντινέι στο Olympiacos TV:

«Νιώθω πολύ ευτυχισμένος γιατί το να παίξω στην Ευρώπη και στον Ολυμπιακό ήταν ένα όνειρο για μένα. Είμαι 30 χρόνων και ήξερα ότι τώρα είναι στιγμή να φύγω από την Βραζιλία. Επομένως είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και γεμάτος με κίνητρο για να παίξω για αυτήν ομάδα Θρύλο, τον Ολυμπιακό!

Όταν έμαθα για την ενδεχόμενη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό μίλησα με τον Ραφίνια που είναι φίλος μου και συμπαίκτης μου στην Φλαμένγκο. Εκείνος πέρασε από τον Ολυμπιακό, εκπροσώπησε την ομάδα και γνώρισε τον σύλλογο, έτσι έγιναν όλα πιο εύκολα ώστε να βρεθώ σήμερα εδώ.

Γνώριζα τον Ολυμπιακό, ο Ραφίνια έπαιξε σε αγώνες του Champions League με τον Ολυμπιακό, ξέρω ότι είναι ένας τεράστιος σύλλογος, ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Παρακολουθούσα τον Ολυμπιακό βλέποντας παιχνίδια και ιδιαίτερα τα ευρωπαϊκά.

Ήξερα επομένως ότι ήταν μεγάλος σύλλογος και σήμερα είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και φοράω αυτή τη δοξασμένη φανέλα του Ολυμπιακού.

Όπως γνωρίζουν όλοι στην Βραζιλία, είμαί ένας παίκτης που παίζει δυνατά, που μου αρέσει να παίζω αρκετά επιθετικά από τη θέση μου, ως δεξιός μπακ, και μπορώ να πω ότι αυτό είναι ένα από τα δυνατά μου σημεία και το κύριο χαρακτηριστικό μου».

Τέλος έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας λέγοντας:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω για όλη την αγάπη που εισέπραξα στο Instagram και στα social media από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και να πω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ.

Είμαι γεμάτος με κίνητρο γιατί από την πρώτη στιγμή με στηρίζουν και ήρθα εδώ για να κάνουμε μία μεγάλη χρονιά, να κατακτήσουμε τους στόχους μας, που είναι οι τίτλοι, ώστε όλοι μαζί να είμαστε χαρούμενοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ