Πόσο μάγκας είσαι Σέρχιο Αραούχο (pics)

Πόσο μάγκας είσαι Σέρχιο Αραούχο (pics)

Συγκλόνισε ο Σέρχιο Αραούχο! Εδωσε το βραβείο Fair Play στους γονείς του αδικοχαμένου Άλκη.

Παίκτες σαν τον Σέρχιο Αραούχο σπανίζουν στη Super League. Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ είναι ένα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και με τις πράξεις του αποτελεί παράδειγμα για όλους.

Ποιος ξεχνάει άλλωστε εκείνον τον πανηγυρισμό στο ματς του Άρη με την ΑΕΚ τον Φλεβάρη του 2022. Στο ματς που διεξήχθη στη σκιά της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, ο Σέρχιο Αραούχο σημείωσε ένα τρομερό τέρμα, το οποίο και αφιέρωσε στον αδικοχαμένο φίλαθλο των Θεσσαλονικιών.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην Αγγλία: Πού τα… ρίχνουν για τη νέα αποτυχία στο Μουντιάλ

Και με αφορμή τον πανηγυρισμό του στην αναμέτρηση με τον Άρη -όπου και σχημάτισε με τα δάχτυλά του το γράμμα Α προς τιμήν του Άλκη- ο Σέρχιο Αραούχο τιμήθηκε με το βραβείο Fair play.

Στο περιθώριο της 41ης γιορτή του ΠΣΑΠΠ, ο «Τσίνο» παρέλαβε το βραβείο, με αποτέλεσμα να συγκλονίσει ξανά. Ο Αραούχο το παρέδωσε στους γονείς του αδικοχαμένου Άλκη, κερδίζοντας το καθολικό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

«Εγώ από την πλευρά μου αυτό που έχω να πω ειναι πως οι γονείς μου μου έδωσαν κάποιες αξίες. Αυτό που ελπίζω εγώ είναι να είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά και να μη συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο. Εγώ εκείνη τη στιγμή περίμενα. Είχα στο μυαλό μου να αποδώσω τιμή στην οικογένεια του Άλκη και περίμενα εκείνη τη στιγμή για να αφιερώσω το γκολ. Είμαι απλός άνθρωπος, καταλαβαίνω τον πόνο της οικογένειας και για αυτό αν μου επιτρέπετε θέλω να δώσω το βραβείο στην οικογένεια του Άλκη», δήλωσε ο Σέρχιο Αραούχο στην εκδήλωση.

Από την πλευρά τους, οι γονείς του Άλκη τόνισαν: «Είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε με τον Αραούχο. Ευχαριστώ για την πρόσκληση να βραβεύσουμε τον Αραούχο. Ο Σέρχιο αποτελεί παράδειγμα για όλους. Πρέπει να πιστέψουμε το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που ενώνει. Πρέπει να μάθουμε να χειροκροτάμε τους αθλητές όλων των ομάδων, όχι μονο της δικής μας. Πρέπει να ανέβουμε το σκαλοπάτι της αξιοπρέπειας και του σεβασμού. Να δείξουμε δεν ανήκουν στο ποδόσφαιρο άτομα με τέτοιες συμπεριφορές.

Δεν περιμέναμε να μας δώσει το βραβείο. Όταν έβλεπα όλες αυτές τις εκδηλώσεις συγκινήθηκα. Δάκρυσα, ευχαριστώ πάρα πολύ Σέρχιο.

Κοιτάζοντας τον Σέρχιο είδα ακόμη έναν γιο, τον γιό μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ