Αποκαλύψεις Ονιεκούρου για το μέλλον του

Αποκαλύψεις Ονιεκούρου για το μέλλον του

Τι είπε ο Χένρι Ονιεκούρου για την επόμενη σεζόν και τον δανεισμό του στην Αντάνα Ντεμιρσπόρ.

Στον Ολυμπιακό μπορεί να μην «έπιασε», αλλά στην Τουρκία ξαναβρήκε τον παλιό καλό του εαυτό. Ο λόγος για τον Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος αγωνίζεται στη γειτονική χώρα με τη φανέλα της Αντάνα Ντεμιρσπόρ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, με τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό μάλιστα να έχει πραγματοποιήσει μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Ο 25χρονος που μετράει φέτος 4 γκολ και 2 ασίστ σε 12 συμμετοχές, μίλησε στο τουρκικό Μέσο και αναφέρθηκε στο μέλλον του, τονίζοντας ότι είναι ακόμα νωρίς για να γνωρίζει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν και που θα αγωνίζεται.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Euroleague και οι αριθμοί το επιβεβαιώνουν (pics)

«Βλέπω το παρόν, δεν σκέφτομαι συχνά το μέλλον. Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα μου, να κερδίζουμε τους αγώνες μας και να εκπληρώσουμε τους στόχους που θέσαμε στην αρχή της χρονιάς. Για αυτό θέλω να δίνω πάντα το 100% στο γήπεδο για την ομάδα μου και να συνεισφέρω. Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου… Θα δούμε…», δήλωσε ο Νιγηριανός του οποίου ο δανεισμός του στην Τουρκία από τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ