Άρης: Ξεκαθαρίζει για Ετέμπο

Άρης: Ξεκαθαρίζει για Ετέμπο

Δύσκολη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Νιγηριανού χαφ στην αποστολή του αυριανού (16/12) εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξί γαστροκνήμιο.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αυριανή (16/12) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο θα ολοκληρωθεί με την πρωινή προπόνηση, ενώ ο Πίτερ Ετέμπο αποτελεί την μοναδική εκκρεμότητα.

Ο Νιγηριανός μέσος ακολούθησε χθες πρόγραμμα αποφόρτισης, εξαιτίας ενοχλήσεων στο δεξί γαστροκνήμιο και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Ο ποδοσφαιριστής θα προσπαθήσει σήμερα να πάρει μέρος στο πρόγραμμα εκγύμνασης, χωρίς, όμως να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει με τον Μπενζεμά – Θα παίξει στον τελικό του Μουντιάλ;

Ο Άλαν Πάρντιου, εξάλλου, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει μια πιθανή υποτροπή στο πρόβλημα τραυματισμού του. Αν τελικά,. μείνει εκτός, τότε ο Νταμπό αναμένεται να τον αντικαταστήσει στο βασικό σχήμα, ενώ οι Γκαρσία και Γκαρθία θα συμπληρώσουν την τριάδα στα χαφ, στην περίπτωση που ο Άγγλος τεχνικός ξεκινήσει με 4-3-3.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ