Το είπε και το έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης: Σούπερ deal για τη Λίγκα με τη Stoiximan

Το είπε και το έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης: Σούπερ deal για τη Λίγκα με τη Stoiximan

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε πράξη όσα είχε πει για τη Super League, καθώς με προσωπικές ενέργειες έκλεισε μια τεράστια συμφωνία με τη Stoiximan.

Η Super League ήρθε σε οριστική συμφωνία για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος με τη Stoiximan, μετά από προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος της Λίγκας έκανε πράξη όλα όσα είχε υποσχεθεί όταν ανέλαβε τα ηνία του συνεταιρισμού και έκλεισε μια τεράστια συμφωνία με νούμερα που προκαλούν… ίλιγγο.

Στο Δ.Σ. που ολοκληρώθηκε έγινε ομόφωνα δεκτή η σούπερ πρόταση της Stoiximan, η οποία θα είναι ο κεντρικός χορηγός της Super League για τα επόμενα 2,5 χρόνια με ένα ποσό που θα αγγίζει τα 9.5 εκατ. ευρώ. Φυσικά πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος το είπε και το έκανε πράξη και υπογράφει τη θητεία του με μια συμφωνία που δεν έχει προηγούμενο.

Η Λίγκα χάρη στον Μαρινάκη, αλλά και τη σκληρή δουλειά της αναπληρώτριας, Κάτιας Κοξένογλου κατάφερε να πάρει μια χορηγία που λίγους μήνες πριν έμοιαζε αδιανόητη. Το γεγονός ότι η απόφαση για να κλείσει το deal ήταν ομόφωνη τα λέει όλα, ενώ ο Ηλίας Πουρσανίδης του ΟΦΗ ανέφερε στο ΔΣ ότι «αυτή η συμφωνία είναι μια τεράστια επιτυχία του ποδοσφαίρου μας και παρακαταθήκη για το μέλλον».

Όπως είχατε διαβάσει από to10.gr, ο πρόεδρος της Super League από την πρώτη στιγμή είχε κινήσει τις διαδικασίες για το καλύτερο μέλλον του συνεταιρισμού, ενώ η Λίγκα είχε δυο προτάσεις τόσο από τη Stoiximan όσο και από τη Novibet, όμως η συμφωνία έκλεισε με την πρώτη, με τον Μαρινάκη να κάνει πράξη τις υποσχέσεις του στο ξεκίνημα της θητείας του.

Από τα τέλη Ιούνη ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ανέλαβε την ευθύνη και οι περισσότεροι κατάλαβαν ότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει μια μεγάλη ευκαιρία. Στις πρώτες του δηλώσεις είχε κάνει λόγο για ένα πλάνο 5ετίας –παρότι η δική του θητεία θα είναι διετής- που μπορεί να επιφέρει ουσιαστική αναβάθμιση σε ένα υποτιμημένο προϊόν δίχως έσοδα.

«Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και τις τύχες του και να φτιάξει μια Super League που θα είναι πρότυπο για άλλες χώρες» είχε προσθέσει καταθέτοντας τις σκέψεις του για το εγχείρημα. Και πλέον το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και η Super League αλλάζει σελίδα και μεγαλώνει με μια τεράστια συμφωνία χάρη σε εκείνον.

Τέλος είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η γνωστή στοιχηματική εταιρεία θα δώσει και το όνομά της στο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι θα μπει δίπλα σε εκείνο της Super League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ