ΠΑΟΚ: Επιστροφή σε φουλ ρυθμούς για Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ: Επιστροφή σε φουλ ρυθμούς για Ζίβκοβιτς

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και πλέον βρίσκεται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό (22/12).

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό (22/12). Οι παίκτες του Δικεφάλου επέστρεψαν από το ρεπό τους (15/12) μετά τη νίκη επί της Καλαμάτας με 2-0 για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και προπονήθηκαν σήμερα, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να συμμετέχει επίσης στην προπόνηση.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, επέστρεψε στις αρχές της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκης ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σερβίας στο Μουντιάλ και πλέον είναι κανονικά διαθέσιμος στον Ραζβάν Λουτσέσκου για τις υποχρεώσεις των «ασπρόμαυρων».

Διαβάστε επίσης: Αποδεκατισμένη η Γαλλία: Με ίωση και οι Βαράν, Κονατέ – Αγωνία για τον τελικό!

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο στόχος στο Κύπελλο Ελλάδας επετεύχθη. Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Καλαμάτα με 0-2 και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης. Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Μετά το ρεπό της Πέμπτης (15.12) παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στη δουλειά και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει Παναιτωλικού. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ.

Οι βασικοί στο παιχνίδι της Καλαμάτας έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης σε γήπεδο, γυμναστήριο και πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι έβγαλαν μία προπόνηση που ξεκίνησε με προθέρμανση, rondo, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής, κάποιες ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε οικογενειακό διπλό.

Οι Λευτέρης Λύρατζης , Ίνγκι Ίνγκασον , Μάριος Τσαούσης κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί δούλεψαν ατομικά, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Ο Ίβαν Νάσμπεργκ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ