Πινέδα: «Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ για άλλους έξι μήνες, θα δούμε για το μέλλον»

Πινέδα: «Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ για άλλους έξι μήνες, θα δούμε για το μέλλον»

Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για το μέλλον του αλλά και για την εμπειρία του στο Μουντιάλ με το Μεξικό.

Ο Ορμπελίν Πινέδα χαρακτήρισε «υπέροχη εμπειρία» τη συμμετοχή στο Μουντιάλ του Κατάρ «αλλά με μία πικρή γεύση στο τέλος», ενώ…απαντώντας στα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον από Ιταλία και Ολλανδία, δήλωσε ότι «θα προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα, γιατί δεν ξέρουμε πού μπορούμε να είμαστε». Ο Μεξικανός διεθνής μέσος της ΑΕΚ μίλησε στη MARCA Claro MVS και σχολίασε την παρουσία της «El Tri» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022.

«Έχει μείνει μία πικρή γεύση γιατί είχαμε μια ομάδα για να παλέψουμε, είχαμε σπουδαίους παίκτες, έναν εξαιρετικό προπονητή. Στο τέλος της ημέρας μας έκανε να το πιστέψουμε και το πιστέψαμε, γι’ αυτό έχουμε πικρή γεύση. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να δώσουμε πολύ περισσότερα για τον κόσμο και για εμάς», τόνισε.

Διαβάστε επίσης: Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Μια ζωή στην… επίθεση

«Ο Τάτα Μαρτίνο εμπιστεύτηκε 26 παίκτες, κάποιοι παίκτες έπρεπε να παίξουν, άλλοι όχι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να στηρίξεις τους συμπαίκτες σου, τον προπονητή, γιατί όλοι δουλεύουμε και πάμε προς την ίδια κατεύθυνση», πρόσθεσε.

«Ο ενθουσιασμός μου ήταν στα καλύτερά του από την πρώτη μέρα. Η σειρά μου έφτασε κόντρα στην Σαουδική Αραβία, ο Τάτα ήρθε μου είπε ότι με εμπιστευόταν, Μου ζήτησε να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, είτε είναι 45 είτε 60 λεπτά, αλλά να πάω μέχρι τέλους.

Προσωπικά θέλω να πω ότι ήταν κάτι υπέροχο, αλλά πικρό γιατί στο τέλος δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που επιθυμούσαμε. Κόντρα στην Σαουδική Αραβία βγήκαμε για να πετύχουμε τέσσερα γκολ. Από την πρώτη μέρα που προπονηθήκαμε για εκείνο το ματς ξέραμε τι χρειαζόταν για να είμαστε στην επόμενη φάση», συμπλήρωσε ο Πινέδα, ενώ όσον αφορά την παραμονή του στην Ευρώπη, και τις αναφορές του Claro Sports για το ενδιαφέρον από ομάδες στην Ολλανδία και την Ιταλία, είπε:

«Πάντα το έλεγα, πρέπει να πάρεις ρίσκο στη ζωή σου, κυνηγάω τα όνειρά μου. Η πρώτη μου φάση στην Ευρώπη ήταν δύσκολη, υπήρχαν στιγμές που αναρωτιόμουν τι κάνω εκεί, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες στο Μεξικό. Έχω συμβόλαιο εδώ με την ΑΕΚ δανεικός για άλλους έξι μήνες. Ναι, θα σας το ξεκαθαρίσω, θα προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα γιατί δεν ξέρουμε πού μπορούμε να είμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ