Ολυμπιακός: Δεν φαντάζεστε τι έκανε ο Κασάμι! (pics)

Ολυμπιακός: Δεν φαντάζεστε τι έκανε ο Κασάμι! (pics)

Δεν… καταλαβαίνει από κρύο ο Κασάμι, με τον Ελβετό μέσο να κάνει βουτιά στη θάλασσα, παρά το γεγονός ότι είμαστε στα μέσα Δεκεμβρίου!

Ο Παϊτίμ Κασάμι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στο πρώτο μισό της σεζόν και έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, με τον Μίτσελ να ποντάρει πολλά στην ποιότητα και στην εμπειρία του Ελβετού, ενόψει του δεύτερου μισού της φετινή σεζόν.

Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Κασάμι και στην πρώτη του θητεία στο μεγάλο λιμάνι, χρησιμοποίησε τον Ελβετό μέσο στα φιλικά που έδωσε ο Ολυμπιακός στη χειμερινή του προετοιμασία, αλλά και στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Διαβάστε επίσης: Οι δύο δυνατές επιστροφές και το… κερασάκι με τον Μαρσέλο

Ο διεθνής άσος είχε πολύ καλή παρουσία σε όλα τα ματς που αγωνίστηκε και έδειξε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην… αντεπίθεση που θα εξαπολύσει στο πρωτάθλημα, αλλά και στη μάχη που θα δώσουν οι Πειραιώτες για το Κύπελλο.  Ο Κασάμι βελτιώνεται συνεχώς, με τον Ελβετό μέσο να δουλεύει σκληρά για να βρεθεί και πάλι στο επίπεδο που ορίζει η ποιότητά του και η αγωνιστική του αξία. Όπως τον είχαμε συνηθίσει στο πρώτο του πέρασμα από τον πειραϊκό σύλλογο.

Σήμερα, ο Ελβετός, ο οποίος λατρεύει τη θάλασσα, είχε την ευκαιρία να κάνει χειμερινό μπάνιο, με τον άσο του Ολυμπιακού μάλιστα να ανεβάσει στα social media τις σχετικές φωτογραφίες. Δεν… καταλαβαίνει από κρύο ο Κασάμι, με τον μέσο των πρωταθλητών να κάνει βουτιά στη θάλασσα, παρά το γεγονός ότι είμαστε στα μέσα Δεκεμβρίου!

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ