Ολυμπιακός: Ευχάριστα για Μπουχαλάκη, επιστρέφουν οι Χουάνγκ

Ολυμπιακός: Ευχάριστα για Μπουχαλάκη, επιστρέφουν οι Χουάνγκ

Ο Μπουχαλάκης προπονήθηκε και τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ, ενώ το Σάββατο (17/12) επιστρέφουν στις προπονήσεις οι Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ και Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ και τους παίκτες του να στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον του στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (21/12, 20:00), για την 14η αγωνιστική της Super League.

Στην αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες ο Μίτσελ θα έχει στη διάθεσή του και τους Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ και Ουί-Τζο Χουάνγκ, οι οποίοι έλαβαν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Οι δύο Νοτιοκορεάτες είχαν πάρει άδεια μέχρι σήμερα και από αύριο (Σάββατο 17/12) αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Διαβάστε επίσης: Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Μια ζωή στην… επίθεση

Αμφότεροι θα μπουν στο πρόγραμμα προπόνησης και θα τεθούν στη διάθεση του Μίτσελ για το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες. Το πρώτο ματς του δεύτερου γύρο της Super League. Στον αγώνα με τους Ηπειρώτες θα παίξει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος είχε χάσει τις τελευταίες προπονήσεις των πρωταθλητών.

Ο έμπειρος μέσος έλαβε μέρος στο πρόγραμμα της Παρασκευής και υπολογίζεται πλέον από τον Ισπανό τεχνικό. Από εκεί και πέρα, κανονικά γυμνάστηκε σήμερα και ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος ήταν και στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, αλλά δεν αγωνίστηκε, καθώς δεν ήταν 100% έτοιμος.

Τέλος, εξελίξεις υπάρχουν και στο μέτωπο των αποχωρήσεων, με τον Γιάννη Μασούρα να παραχωρείται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην πολωνική Μιέντζ Λέγκνιτσα. Αυτή θα είναι η δεύτερη ομάδα της χώρας που θα αγωνιστεί ο μπακ των Πειραιωτών, καθώς είχε παίξει και στην Γκόρνικ Ζάμπρζε τη σεζόν 2020/21.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ