Ζητάει αύξηση δόσεων ο Παναθηναϊκός για τον Βέμερ

Ζητάει αύξηση δόσεων ο Παναθηναϊκός για τον Βέμερ

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα συναντήσει αύριο το πρωί τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο με θέμα τα οφειλόμενα στον Γερμανό.

Ο Παναθηναϊκός έχει στείλει ήδη μία επιστολή πριν από μερικές μέρες προς την ΕΠΟ, με την οποία ζητούσε να ξεκαθαριστεί από την ομοσπονδία ποια χρήματα πρέπει να καταβάλει στον Γερμανό ώστε να επιστραφούν οι τρεις βαθμοί. Αν θα πρέπει, δηλαδή, να τον εξοφλήσει, βάζοντας κάτι λιγότερο από 500.000 ευρώ ή αν αρκεί η μία από τις δέκα δόσεις των 50.000 ευρώ, που κατατέθηκε σήμερα.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» προσέφυγαν σήμερα στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας εκ νέου να αποσαφηνιστεί το θέμα, ενώ αύριο το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο για το ίδιο θέμα και βάζοντας ακόμα ένα θέμα στο τραπέζι.

Ποιο θα είναι αυτό; Να αυξηθούν οι δόσεις αποπληρωμής και από δέκα που έχουν επιδικαστεί να γίνουν 18 με 20 προκειμένου ο Παναθηναϊκός να κερδίσει έξτρα χρόνο και να μπορέσει να εξοφλήσει τον Γερμανό.

Ο Κωνσταντίνου αναμένεται να μεταφέρει στον Γραμμένο πως ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να πληρώσει μέχρι… τελευταίου ευρώ τον πρώην ποδοσφαιριστή του και πως δεν επιχειρεί να γλιτώσει χρήματα, αλλά απλά να επιμηκύνει την περίοδο της αποπληρωμής και θα ζητήσει βοήθεια από την ΕΠΟ στο συγκεκριμένο θέμα, κάτι που είναι άγνωστο φυσικά αν θα μπορέσει να το κάνει η Ομοσπονδία και που δεδομένα θα φέρει νέα αντίδραση από τον Βέμερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ