Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση για Βέρμπιτς, Σένκεφελντ και Σπόραρ

Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση για Βέρμπιτς, Σένκεφελντ και Σπόραρ

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν Βέρμπιτς, Σένκεφελντ και Σπόραρ ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό.

O Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Βόλο, και πλέον στρέφεται στον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ιωνικό, ξεκινώντας την προετοιμασία του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να μην ανεβάσει ακόμα τους ρυθμούς και έτσι όσοι έπαιξαν κόντρα στους Θεσσαλούς ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Σένκεφελντ έκαναν  πρόγραμμα αποφόρτισης.

Στα σημαντικά, η επιστροφή του Αχιλλέα Πούγγουρα στις προπονήσεις, με τον Έλληνα αμυντικό να ξεπερνά το πρόβλημα γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπώρησε, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Με την προπόνηση του Σαββάτου ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νεάπολης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα του ματς Κυπέλλου κόντρα στον Βόλο έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Σένκεφελντ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι, με την προσθήκη του Πούγγουρα, ο οποίος ανάρρωσε από τη γαστρεντερίτιδα, έκαναν προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ