Βαλμπουενά: «Έχω δεθεί πολύ με τον Ολυμπιακό – Έτσι ονειρεύομαι το μέλλον μου»

Βαλμπουενά: «Έχω δεθεί πολύ με τον Ολυμπιακό – Έτσι ονειρεύομαι το μέλλον μου»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικό Μέσο, ενώ αποκάλυψε και τις σκέψεις του για το μέλλον του όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Την επόμενη μέρα μετά την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο έχει αρχίσει να σκέφτεται ο Ματιέ Βαλμπουενά, που αποκάλυψε κάποιες από τις σκέψεις του για το μέλλον, σε δηλώσεις που παραχώρησε σε γαλλικό Μέσο.

Ο άσος του Ολυμπιακού ανέφερε πως θα ήθελε να μείνει στο ποδόσφαιρο και όπως τόνισε θα μπορούσε να ασχοληθεί με αυτό από το πόστο του αθλητικού διευθυντή ώστε να μοιραστεί τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει τόσα χρόνια από την καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Έριξε την «βόμβα» η Φενέρ με Κώστα Αντετοκούνμπο

Παράλληλα, δεν έκρυψε και την αγάπη του για τον Ολυμπιακό. «Είναι αλήθεια ότι νιώθω καλά στον Ολυμπιακό. Πραγματικά δέθηκα πολύ με αυτόν τον σύλλογο, με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί», επισήμανε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός.

Όσο για τις ομάδες της πατρίδας του, ο Βαλμπουενά τόνισε πως σκέφτεται πάντα τόσο τη Μαρσέιγ όσο και τη Λιόν. Στην πρώτη έχει περάσει ίσως τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του φορώντας τη φανέλα της για μία οκταετία, ενώ στη δεύτερη έζησε επίσης πολύ όμορφες στιγμές στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε εκεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ